Després de 2 anys, l'AMPA l'Arboç torna a organitzar la Caminada solidària de l'Arboç que es durà a terme el proper diumenge 8 de maig a la platja del Callao de Mataró amb el seu recorregut habitual de 9 quilòmetres pel passeig marítim de la ciutat. les inscripcons ja estan obertes a diferents punts de la ciutat.

 

 

 

Inscripcions obertes al Cor de Maria; Plaça Illa Cristina les tardes a partir de les 17h o a les oficines de la Fundació a Plaça del Bous o a la mateixa escola.

Dilluns 21 de març, l'Associació de Veïns Camí de la Serra va repartir 30.000€ entre 10 entitats de Mataró a conseqüència de la seva disolució com associació de veïns. Una d'aquestes entitats beneficiàries de 3000€ va ser l'AMPA l'Arboç per ser una AMPA proactiva en la seva tasca de recaptació de fons per poder invertir activament en materials i adequacions per millorar l'escola on acudeixen els seus fill/es. 

Una altra d'aquestes entitats beneficiàries va ser la Fundació Maresme que també va rebre un xec per valor de 3000€.

Des de l'escola agraïm enormement a l'Associació de veïns Camí de la Serra aquest gest solidari ajudant a altres entitats de Mataró que dia a dia intenten seguir les seves fites i missions.  

 

Dissabte 27 de novembre es va celebrar la 1a. gala benèfica organitzada per l'associació Mataró Camina a favor de l'AMPA de l'escola d'educació especial l'Arboç de la Fundació el Maresme. 

Una gala conduïda pel locutor de ràdio mataroní, Justo Molinero, que va omplir el teatre Monumetal amb un cartell d'artistes molt coneguts pels seguidors i seguidores de la coneguda emissora de ràdio, Teletaxi, totes elles, a favor d'una mateixa causa, la de recollir fondos perquè l'AMPA de l'escola l'Arboç pugui continuar contribuint en oferir millores a l'escola en benefici del seu alumnat.  

A tots ells i a totes les persones que van assistir i col·laborar, moltes gràcies!

 

     

  Vídeo que es va passar a la gala                                  Moment final de la gala

L'associació Mataró Camina ha fet entrega d'uns 17.000€ de recaptació feta durant la Gala benèfica que va tenir lloc el passat mes de novembre al teatre Monumental amb la col·laboració de Radio TeleTaxi. Aquesta suma de diners ha anat íntegrament a l'AMPA l'Arboç per poder destinar per millores tant d'infraestructura com per materials pedagògics i terapèutics de l'escola.

Des d'aquí, agrair els esforços tant de tots els membres de Mataró Camina per fer realitat aquesta acció i fer beneficiària l'AMPA de l'escola. 

 

https://youtu.be/0dZVPQVGx7s

 

No us perdeu el recull de fotos del torneig de pàdel solidari del passat 2 i 3 d'octubre.

Gràcies a tots i totes les participants!!!