Aquest passat dissabte 18 de maig, a Santa Maria de Palautordera es va dir a terme el 24è Mercat Solidari organizat per l'associació Palau Solidari. Enguany, l'associació va decidir destinar la recaptació a la Fundació Maresme, concretament per ajudar a tirar endavant el Casal d'Estiu i el servei de Respir per l'alumnat de l'escola l'Arboç i les seves famílies. El mercat va rebre un gran aforament de persones que van visitar el Mercat i fent les seves compres van contribuir en la bona recaptació.

Des de l'escola agrair aquestes iniciatives solidàries que ajuden a tirat endavant projectes. 

 

El proper dissabte 18 de maig a Santa Maria de Palautordera hi haurà un mercat solidari molt gran amb tot d'articles de segona mà organitzat per l'associació Palau Solidari.

Enguany, la recaptació aconseguida anirà per l'AFA de l'escola la qual destinarà els diners a col·laborar econòmicament en el finançament del casal d'estiu que es fa a l'escola organitzat per l'Esplai Rabadà.  

Aquest dissabte 20 d'abril es va celebrar l'acte solidari pro l'AFA de l'escola organitzat per l'associació mataronina Mataró Camina. Un acte que va omplir el Teatre Monumental de Mataró per gaudir de bona música. L'acte que va tenir 2 parts, va oferir en una primera, les actuacions de grups i formacions de la ciutat: el grup TRESSSES, l'Ohio Big Band de l'escola de música el Carreró; i cançons de la mà de la cantant Hermínia Ruiz.  I ja en una segona part , l'esperada actuació de la mà de la Gwen Perry, cantant jazzística de reconegut nom, acompanyada per Michele Faber Quinteto.    

Aquest gran concert ha estat organitzat per l'associació Mataró Camina que un any més ha contibuït en la recaptació de fons per l'AFA de l'escola que amb aquests fons inverteix en poder revertir i tirar endavant iniciatives i activitats dins la vida comunitària de l'escola. 

 

enllaç al post d'Instagram de la Fundació el Maresme

Altres enllaços:

 

Divendres 19, algunes mares en representació de l'AFA de l'escola amb els seus fills i filles van anar a l'escola Meritxell de Mataró a recollir unes roses fetes per l'alumnat de 5è. per poder-les vendre i contribuir en la recol·lecta de fons solidari. 

Adjuntem enllaç al post de l'Instagram de l'escola Meritxell on explica l'acció.

 

 

de l'escola Meritxell

L'associació Mataró Camina junt amb l'AFA Arboç, un any més estan preparant un acte solidari per recaptar fons per l'escola en forma de concert. L'acte serà el proper dissabte 20 d'abril a les 7 de la tarda al Teatre Monument on actuarà Gwen Perry, la guanyadora del programa musical televisiu "La Voz sénior 2022" acompanyada per Michele Faber Quinteto i de les col·laboracions de Montse Creus i Herminia Ruiz, ambdues finalistes del mateix programa. També hi haurà l'actuació d'Ohio Big Band de l'Escola de Música El Carreró i del grup mataroní Tressses.  

 

Tot aquest munt de música per un preu solidari de 25€ a platea i 20€ a l'amfiteatre. 

Enllaç a la notícia publicada al CapGros