Avui divendres 28 d'octubre, l'alumnat del 1r curs de l'IFE ha anat de visita a l'Espai Jove de la Llàntia on els han fet una explicació de les diferents activitats, espais que tenen, tallers  i propostes que ofereixen des de la xarxa d'espais de Mataró. 

Ha estat una visita molt interessant a tenir present joves que necessiten d'un espai segur i protegit per omplir les tardes de lleure i oci de manera gratuïta sent, també, un espai de contacte amb altres joves de la ciutat.  

 

Els i les alumnes de l'IFE han volgut regalar un dels centres florals que han fet amb elements naturals de tardor i decoració de Hallowing per els i les alumnes de Vallveric.

 

 

 

Moltes gràcies alumnes IFE!!

Ahir, 12 de setembre, es va dur a terme la reunió amb les 13 famílies del 1r curs de l'IFE per presentar als professionals que estaran al cap davant d'aquest cicle formatiu com també per fer una presentació inicial del que serà aquest primer curs d'aquesta primera promoció. 

Per veure la presentació de les diapositives explicatives de suport que es van passar durant la reunió, podeu clicar sobre de la icona.

 

CLICA AQUÍ

Avui dijous 6 d'octubre, l'alumnat del 1r curs de l'IFE han gaudit de les jornades esportives Open Day organitazades per la Fundació Johan Cruiff. 

El proper dimecres 19 de juliol a les 18h al carrer Galícia 191 de Mataró, a la planta baixa sota les oficines del CEO, es durà a terme una primera reunió informativa per a les famílies i tutors legals de l'alumnat que iniciarà el 1r curs de l'IFE en cura d'animals i espais verds el proper setembre.