El passat 21 de maig, Ángela Suárez, cantant i professora de ioga de l'escola Atman Yoga de Mataró, de manera totalment altruista i voluntària, ens va venir a oferir un concert de Mantras. Aquell matí, el menjador de l'escola va ambientar-se a to amb el relax que ens va proporcionar els cants de l'Ángela.

Des d'aquí, agraïm de tot cor la seva iniciativa de voler regalar el seu temps als alumnes de l'escola l'Arboç.

 

Clica aquí per veure'n un resum

Aquest curs, hem celebrat el Sant Jordi fent un taller tots junts al menjador. L'equip de logopèdia ha preparat el taller que consistia en la construcció d'una rosa gegant a partir de diferents peces que s'havien de decorar amb tot de diversos materials. Un cop totes les peces decorades, s'han ajuntat i han creat la rosa.

Clica aquí per veure el vídeo

Aquest curs la setmana temàtica ha girat entorn al tema d'Experimentem amb les Ciències. Del 4 al 7 de febrer, es van fer un munt d'activitats per experimentar i gaudir amb jocs de ciència per a tot l'alumat de l'escola.

 

 

 

Clica Aquí per veure el petit muntatge resum de la setmana. 

El passat dijous 4 d'abril, en Xevi Compte i la seva companya Enri de la companyia Alquímia Musical van venir a l'escola a representar el seu espectacle de La Lluna, la Terra i el Sol. Al llarg del matí van realitzar un parell de passis per a que tots els i les alumnes de l'escola poguessin gaudir de l'espectacle d'una manera més vivencial i personalitzada.

  

Enllacem en un petit muntatge de fotos resum la música del qual pertany al mateix Xevi Compte

 

 

 

 

Aquesta iniciativa es pot realitzar gràcies a la col·laboració econòmica de l'AMPA de l'Arboç i de la Diputació de Barcelona

. 

Aquest curs les aules d’Exploradors, Reporters i Jardiners ens hem presentat al VIII CONCURS ESCOLAR “Cuidamos el Medio Ambiente”, convocat per UHU i AMEI.

Hem aprofitat la tasca de regar que fem a les aules i hem presentat un vídeo en què es veuen diferents maneres de regar: manual, regadora adaptada i rec adaptat.

No hem aconseguit el premi, però sí un diploma.

 

Aquí teniu la còpia del diploma i el vídeo que vam elaborar.

DIPLOMA concurs UHU