Al llarg del curs les aules de Pintors, Esportistes, Inventors i Firaires han gaudit d'unes sessions molt especials acompanyats d'aquests meravellosos gossos del Projecte Tan Amigos! Han pogut experimentar noves sensacions i de ben segur els hi ha encantat!

De nou, moltes gràcies a l'AMPA de l'escola pel vostre suport i fer realitat aquestes activitats!!

Clica la imatge si vols veure aquestes meravelloses imatges!

gossos 17 18

Aquest curs les aules de Músics, Exploradors, Mariners, Cuiners, Bombers, Artistes, Jardiners i Reporters han pogut gaudir un any més de les magnífiques sessions de massatge sonor amb en Xevi Compte!! No hi ha dubte que han sigut molt emocionants, i cada un ho ha pogut disfrutar a la seva manera!

Mil gràcies a l'AMPA de l'escola per fer possible que poguem gaudir d'aquesta activitat i moltes més al llarg del curs!

 

Clica la imatge si vols veure'n un petit resum...

Massatge sonor18

 

Avui hem gaudit de l'espectacle "A la voreta del mar" de la Companyia Patawa. Ens hem organitzat en dos grups per poder mirar i escoltar l'espectacle, ple de colors, elements del mar, i cançons i música sense parar. El so de l'acordió ens ha agradat molt i sonava molt bé!

a la voreta del mar

Aquesta activitat l'hem pogut dur a terme gràcies al suport de l'AMPA de l'escola. Moltes gràcies!!

Aquest cop, hem centrat els Jocs Florals en una cançó. Cada 2 aules ha estat treballant una de les estrofes de la cançó per materialitzar-la plàsticament i sensorialment en un plafó. Així entre tots hem plasmat la cançó Meravellós regal de Txarango d'una manera molt visual, sensorial i plàstica.

El dia de Sant Jordi, hem fet la cloenda mostrant el resultat d'aquests meravellosos plafons. No us perdeu el muntatge resum.

 

Jocs florals

III Jocs Florals. Curs 17-18

Hem utilitzat la cançó "Meravellós regal" de l'últim treball de Txarango aprofitant la temàtica d'aquest curs: SOM CULTURA.

Dissabte 10 de març, l’Anna Losantos, professional que imparteix els tallers de musicoteràpia a l’escola, va recollir un accèssit a la XIV edició del Premi d’Experiències educatives Josep Pallach de l’Ajuntament de Figueres, presentant una experiència realitzada en unes de les aules de l’escola l’Arboç.

La banda "Colacao amb llet" en va ser la protagonista d'aquesta experiència. Moltes gràcies a tots per la vostra participació!

Premis Pallach

Clica AQUÍ per veure la notícia del diari digital Empordà.