Aquest curs, hem celebrat el Sant Jordi fent un taller tots junts al menjador. L'equip de logopèdia ha preparat el taller que consistia en la construcció d'una rosa gegant a partir de diferents peces que s'havien de decorar amb tot de diversos materials. Un cop totes les peces decorades, s'han ajuntat i han creat la rosa. Aquest curs hem celebrat els Jocs Florals amb aquesta activitat.

Clica aquí per veure el vídeo

Aquest cop, hem centrat els Jocs Florals en una cançó. Cada 2 aules ha estat treballant una de les estrofes de la cançó per materialitzar-la plàsticament i sensorialment en un plafó. Així entre tots hem plasmat la cançó Meravellós regal de Txarango d'una manera molt visual, sensorial i plàstica.

El dia de Sant Jordi, hem fet la cloenda mostrant el resultat d'aquests meravellosos plafons. No us perdeu el muntatge resum.

 

Jocs florals

III Jocs Florals. Curs 17-18

Hem utilitzat la cançó "Meravellós regal" de l'últim treball de Txarango aprofitant la temàtica d'aquest curs: SOM CULTURA.

Recull d'alguns vídeos de projectes importants que s'ha realitzat entre el 2010 i el 2013:

 

LIP DUB + FLASHMOB -  (CURS10-11)

Lip Dub

Projecte dut a terme per tots els alumnes i professionals de l'escola per despedir l'edifici vell i donar la benvinguda al nou.

 

OMNICOM CARES BARCELONA 2011 - (CURS 11-12)

Omnicom 

       

  

Recull d'imatges de la tasca que es va dur a terme gràcies a la col·laboració de molts voluntaris d'Omnicom Group al projecte que van destinar a la nostra escola i al nostre nou edifici.

 

JO, COM EL MEU GERMÀ (CURS 12-13)

Jo com el meu germà

Vídeo elaborat per presentar al concurs ROMPER BARRERAS 2013 i guanyador del Primer Premi categoria col·lectiva.

Un any més hem celebrat la nostra particular festa de Sant Jordi, tot celebrant la II Edició dels Jocs Florals de l'escola!

A partir del conte "Nimbus, un núvol d'emocions" hem representat les diferents emocions que passa aquest núvol al llarg d'un dia, des de l'alegria, la por, la ràbia o la calma. Tot això ho hem compartit tots junts per celebrar la diada de Sant Jordi conjuntament fent música amb l'Anna, i finalment hem pogut experimentar amb tots els plafons a les aules durant tota la setmana.

Clica la imatge per veure'un el resum

DSC 0001

Aquest any, tota l'escola ha participat dels I. Jocs Florals de l'Arboç. Hem agafat el magnífic conte, ideat per Miquet Desclot, Rosa Joana i les set magnífiques on es troben poemes musicats per en Joan Josep Blay de la Joana Raspall.

Les aules, les fisios, les logopedes, les informàtiques, les educadores i direcció ha participat d'aquesta iniciativa que ha donat uns fabulosos, especials i màgics Jocs Florals Visuals. Cadascú tenia una estrofa d'un poema del qual havia de transformar amb quelcom perceptiu.

En el vídeo es pot veure una petita mostra del que han estat els nostres Jocs Florals.

 

CLICA AQUÍ PER VEURE EL VÍDEO