Aquest 21 de febrer va ser el dia Internacional de les Llengües Maternes. Aquest any, per poder celebrar-ho, hem demanat la col·laboració de les famílies de l'escola i així fer una sorpresa als i les alumnes amb un vídeo de salutació amb diferents llengües com a mostra de la riquesa cultural que tenim a casa nostra. Moltes gràcies a tots i a totes!!

 

Clica aquí!!

 

 

 

Avui, 29 de gener, hem celebrat el dia de la Pau compartint el que s'ha estat treballant al llarg de la setmana des de les aules. A partir de la cançó de Demaris Gelabert "la festa de la Pau", cada aula s'ha inspirat per decorar un tros d'un colom gegant prèviament repartit entre les aules i que avui hem clausurat participant en la reconstrucció d'aquest colom gegant. Tal i com estem fent aquest curs, aquestes activitats grupals les duem a terme a través de retransmisions en directe per meet i així, tots a l'hora però cadascú des de la seva aula ha pogut participar, seguir i gaudir de la festa. 

En el muntge es pot visionar com s'ha anat treballant aquestes decoracions de les les diferents aules.   

Clica la imatge per veure el vídeo

Dia de la Pau 20 21

 

Avui dimarts dia 3 de març, l'escola s'ha omplert de llums, colors i sons amb l'espectacle Aquarel·la a mans de la companyia de teatre Fes-t'ho com vulguis.

Tot l'alumnat de l'escola, durant el matí, ha gaudit d'un espectacle que ha centrat la seva escenificació amb la màgia dels efectes visuals que pot oferir un projector amb temes entorn del mar i els seus elements.

 

Aquests espectacles es poden realitzar gràcies a la col·laboració directa de l'AMPA de l'escola l'Arboç a través de subvencions de la Diputacióde Barcelona i activitats de recaptació de fons com és la Caminda de l'Arboç, entre d'altres accions.

 

 

Ahir, dimarts 17 de desembre al matí, vam tenir la visita del nou grup de cicle formatiu d'esports de FRETA que ens van venir a cantar un parell de Nadales coreografiades. Aquestes cançons van ser "Jo sóc com tu 2019" i Aquí és Nadal i estic content" de la Pegatina. Tot seguit, vam continuar la celebració amb l'habitual passe de Nadales preparades i protagonitzades per totes les aules i els diferents departaments de l'escola.

 

Nadales de l'escola:

 

L'escola té un nou amic, en Multi, un personatge que hem creat per presentar-nos als premis Romper Barreras 2019, però que, a partir d'ara, ja formarà part de l'escola dins la sala multisensorial.

CliCLA AQUÍ PER VEURE EL VÍDEO