Avui dimarts dia 3 de març, l'escola s'ha omplert de llums, colors i sons amb l'espectacle Aquarel·la a mans de la companyia de teatre Fes-t'ho com vulguis.

Tot l'alumnat de l'escola, durant el matí, ha gaudit d'un espectacle que ha centrat la seva escenificació amb la màgia dels efectes visuals que pot oferir un projector amb temes entorn del mar i els seus elements.

 

Aquests espectacles es poden realitzar gràcies a la col·laboració directa de l'AMPA de l'escola l'Arboç a través de subvencions de la Diputacióde Barcelona i activitats de recaptació de fons com és la Caminda de l'Arboç, entre d'altres accions.

 

 

Ahir, dimarts 17 de desembre al matí, vam tenir la visita del nou grup de cicle formatiu d'esports de FRETA que ens van venir a cantar un parell de Nadales coreografiades. Aquestes cançons van ser "Jo sóc com tu 2019" i Aquí és Nadal i estic content" de la Pegatina. Tot seguit, vam continuar la celebració amb l'habitual passe de Nadales preparades i protagonitzades per totes les aules i els diferents departaments de l'escola.

 

Nadales de l'escola:

 

L'escola té un nou amic, en Multi, un personatge que hem creat per presentar-nos als premis Romper Barreras 2019, però que, a partir d'ara, ja formarà part de l'escola dins la sala multisensorial.

CliCLA AQUÍ PER VEURE EL VÍDEO

Aquest curs iniciem activitat adicional nova, la Dansa. Aquesta nova activitat està enfocada en aprendre els efectes i beneficis de la dansa en l'infant dins del seu desenvolupament integral. També és una manera lúdico-pedagògica per afavorir vinccles, potenciar la percepció corporal, habilitats i capacitats, la part creativa... Una activitat, que de forma transversal, treballa diferents àmbits: el comunicatiu; el mortriu; el cognitiu i el social.  

Durant el curs passat, vam poder fer un tastet 

 

CLICA AQUÍ PER VEURE UN PETIT CLIP

El passat 1 de juliol s'han realitzat les primeres jornades d'intercanvi pedagògic entre les professionals de l'escola. Amb un programa molt interessant, de 9 a 14h, es van poder presentar diferents experiències, projectes i activitats que s'han realitzat al llarg del curs escolar. Aquesta iniciativa neix de la necessitat de trobar espais on poder fer aquest intercanvi entre professionals ja que el dia a dia dins d'un curs escolar es fa difícil poder destinar-hi el temps suficient tot i que es valora la importància de poder-ho fer.