Aquest curs, malgrat tota situació, hem pogut celebrar la Setmana Temàtica sota el lema "Estimem la Terra", com a continuació del curs passat.

Un dilluns, en cada passadís, vam trobar un missatge d'en Santi (amb step i pictos) recordant-nos que ens cal cuidar la Terra. Dimarts el Bloc de Mar va anar a l'hort a plantar aromàtiques i dimecres el de Muntanya. 

Aquests dies a les aules es van fer algunes activitats relacionades amb la Terra.

El dijous 3 de juny vam sortir tots al pati respectant els grups bombolla i les distàncies vam plantar una olivera i a prop seu una capsa del temps, a dins hi havia un cor fet amb material reciclat i frases sobre què ens agrada de l'escola, fet i pensat pels Bombers i Artistes.

Vam estar molt contents/es de veure'ns, malgrat haver de mantenir les distàncies."

Clica aquí per veure el resum de la setmana

Aquest curs, per celebrar els Jocs Florals, cada aula ha estat decorant una part d'una gran mandala inspirats en la cançó de Dámaris Gelabert, "Naturalment" que ens ha estat acompanyant durant tot el procés. Com a cloenda, cada aula va fer entrega de la seva peça decorada. Totes juntes van unir-se creant la gran mandala que ens està decorant el hall de l'escola. 

Un any més, tota l'escola s'ha organitzat per poder fer una activitat conjunta al llarg de la setmana entorn a Sant Jordi per celebrar, d'aquesta manera, una edició més dels Jocs Florals, aquest curs, des d'un caire més artístic i seguint el tema transveral de l'any que està sent Estimem la Terra.

  

Clica aquí per veure el resum del procés

Aquest any, la Vella Quaresma de l'Arboç, amb cada tallada de pota ens porta un nou vídeo de conscienciació relacionat amb el lema del curs: Cuidem la Terra. No us els perdeu

1a. POTA  https://youtu.be/URfXF5JrD1c

2a. POTA https://youtu.be/keZLn7SkbWI

3a. POTA https://youtu.be/fcFH1og6wTw

        4a. POTA https://youtu.be/MmBOmgPPzF0 

        5a. POTA https://youtu.be/D3Ur383Nmvg

 

Aquest 21 de febrer va ser el dia Internacional de les Llengües Maternes. Aquest any, per poder celebrar-ho, hem demanat la col·laboració de les famílies de l'escola i així fer una sorpresa als i les alumnes amb un vídeo de salutació amb diferents llengües com a mostra de la riquesa cultural que tenim a casa nostra. Moltes gràcies a tots i a totes!!

 

Clica aquí!!

 

 

 

Avui, 29 de gener, hem celebrat el dia de la Pau compartint el que s'ha estat treballant al llarg de la setmana des de les aules. A partir de la cançó de Demaris Gelabert "la festa de la Pau", cada aula s'ha inspirat per decorar un tros d'un colom gegant prèviament repartit entre les aules i que avui hem clausurat participant en la reconstrucció d'aquest colom gegant. Tal i com estem fent aquest curs, aquestes activitats grupals les duem a terme a través de retransmisions en directe per meet i així, tots a l'hora però cadascú des de la seva aula ha pogut participar, seguir i gaudir de la festa. 

En el muntge es pot visionar com s'ha anat treballant aquestes decoracions de les les diferents aules.   

Clica la imatge per veure el vídeo

Dia de la Pau 20 21