Recull d'alguns vídeos de projectes importants que s'ha realitzat entre el 2010 i el 2013:

 

LIP DUB + FLASHMOB -  (CURS10-11)

Lip Dub

Projecte dut a terme per tots els alumnes i professionals de l'escola per despedir l'edifici vell i donar la benvinguda al nou.

 

OMNICOM CARES BARCELONA 2011 - (CURS 11-12)

Omnicom 

       

  

Recull d'imatges de la tasca que es va dur a terme gràcies a la col·laboració de molts voluntaris d'Omnicom Group al projecte que van destinar a la nostra escola i al nostre nou edifici.

 

JO, COM EL MEU GERMÀ (CURS 12-13)

Jo com el meu germà

Vídeo elaborat per presentar al concurs ROMPER BARRERAS 2013 i guanyador del Primer Premi categoria col·lectiva.

dia de la llengua materna

 

Avui, 21 de febrer, hem celebrat el Dia Internacional de la Llengua Materna.

Hem entrat a l'escola escoltant una varietat de cançons de Bon dia en diferents idiomes. A les aules hem fet petites activitats referents a la diversitat de llengües i cultures que tenim a l'escola, i finalment ens hem trobat al menjador per compartir el que hem viscut avui.

Avui hem fet una activitat conjunta al menjador molt especial. L'Anna Losantos ens ha narrat un conte i l'ha musicat amb la guitarra, i simultàniament la Cristina ha anat dibuixant la història que l'Anna explicava. Han quedat uns dibuixos xulíssims!!  

Al conte hi sortien nens de diferents països, i hem pogut experimentar, tastar i olorar amb aliments relacionats amb aquestes cultures.

Ha sigut un matí molt especial! Moltes gràcies!!

 

Conte musicat

Avui, abans de dinar, ens hem reunit tots al menjador en motiu del Dia Escola de la No-violència i la Pau (DENIP). A les aules s'ha tractat el tema al llarg del matí i al menjador hem posat en comú els treballs realitzats. Hem acabat la trobada amb l'actuació musical dels alumnes de la classe de Pintors en col·laboració amb l'Anna Losantos, i el grup musical "Cola Cao amb llet" format per les aules de Bombers i Artistes.

Moltes gràcies a tots per la participació!

DENIP18

Aquest any hem compartit vàries estones amb els alumnes del Cicle Formatiu de Graus Superior d'Animació d'Activitats Físiques i esportives de l'Escola Freta.

El mes de desembre van venir a fer-nos la cantada de Nadales que ens fan cada any. Ens van cantar tres cançons en Llengua de Signes: “Fil de llum”, “Quan somrius” i “Jo sóc com tu 2016”. Vam aprofitar la trobada per presentar les nostres Nadales i començar a desitjar-nos unes Bones Festes!

Cantada de Nadales 17

També han vingut un divendres de cada mes per compartir activitats amb nosaltres. Ens ho hem passat molt bé i hem viscut estones molt divertides i diferents!

Despedida Freta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Moltes gràcies a tots els noies i noies que heu fet possible aquest projecte!