La setmana del 14 al 17 de març vam celebrar la Setmana Temàtica. Enguany vam aprofitar el tema transversal del curs: "El mar".

Primer vam fer la presentació de la setmana tot cantant una havanera amb l'acompanyament musical de l'Anna Losantos i la seva guitarra. Durant dos dies, hem estat fent tallers creats amb la temàtica del mar. Per una banda, una Sala visual del mar i, per altra banda, un taller de creació de peixos manta. 

Com a cloenda, l'últim dia, una pescadora molt divertida ens va fer buscar 6 animals del mar que estaven "perduts" per l'escola.

Aquí teniu un recull de fotos d'aquests dies.

La biaula Firaires-Inventors han gaudit d'una magnífica activitat de disfresses compartida amb la Rocío, una mare d'un dels alumnes d'aquestes aules. Ella des de casa i nosaltres des de l'escola, hem pogut compartir un matí ple de creativitat, llum, color i diversió unificats en una activitat pedagògica interactiva a través de la gran pantalla tàctil, la qual ens està oferint mil i una possibilitats. Mireu sinó que bé s'ho passen amb la tia Arbosseta el nostre alumnat. 

 

Aquesta ha esat una més de les activitats que estem gaudint gràcies a la Fundación Mapfre per haver-nos premiat el nostre projecte "Ventana interactiva al Mundo". 

 

Clica aquí per veure el vídeo

Avui, dia 21 de febrer, és el dia Internacional de les Llengües Maternes, i un curs més ho hem volgut celebrar amb la col·laboració de les famílies de l'escola. Moltes gràcies a totes!!

 

Clica aquí per veure el vídeo!

Finalment, ahir dimecres 9 de febrer, vam poder tenir la sort de gaudir del concert a mans d'en Xevi Compte: "El concert més especial". Aquesta ha estat una producció que "Alquímia Musical" ens ha preparat i representat expressament per nosaltres. Com era d'esperar, un cop més ens han captivat la veu i al so del piano d'en Xevi acompanyat de la proximitat de l'Enri.

 

Donem gràcies a l'AMPA per la seva col·laboració i al suport de l'Ajuntament de Mataró.

Per celebrar el dia mundial de la Pau, tota l'escola ha ha participat en una activitat conjunta que ha clausurat amb una exposició al hall. En aquesta exposició, trobem les fantàstiques produccions creatives que han anat treballant, les diferents biaules en aquests darrers dies, sota el lema: "Estimem els amics" complementat amb la premisa d'haver-se de focalitzar en un dels 5 sentits. 

Per poder gaudir tothom de l'activitat, amb la màxima precausió, s'ha pogut anar seguint el transcurs de l'acte en streaming dins les aules.