Aquest curs, hem celebrat el Sant Jordi fent un taller tots junts al menjador. L'equip de logopèdia ha preparat el taller que consistia en la construcció d'una rosa gegant a partir de diferents peces que s'havien de decorar amb tot de diversos materials. Un cop totes les peces decorades, s'han ajuntat i han creat la rosa.

Clica aquí per veure el vídeo

El passat dijous 4 d'abril, en Xevi Compte i la seva companya Enri de la companyia Alquímia Musical van venir a l'escola a representar el seu espectacle de La Lluna, la Terra i el Sol. Al llarg del matí van realitzar un parell de passis per a que tots els i les alumnes de l'escola poguessin gaudir de l'espectacle d'una manera més vivencial i personalitzada.

  

Enllacem en un petit muntatge de fotos resum la música del qual pertany al mateix Xevi Compte

 

 

 

 

Aquesta iniciativa es pot realitzar gràcies a la col·laboració econòmica de l'AMPA de l'Arboç i de la Diputació de Barcelona

. 

Aquest curs la setmana temàtica ha girat entorn al tema d'Experimentem amb les Ciències. Del 4 al 7 de febrer, es van fer un munt d'activitats per experimentar i gaudir amb jocs de ciència per a tot l'alumat de l'escola.

 

 

 

Clica Aquí per veure el petit muntatge resum de la setmana. 

Aquest curs les aules d’Exploradors, Reporters i Jardiners ens hem presentat al VIII CONCURS ESCOLAR “Cuidamos el Medio Ambiente”, convocat per UHU i AMEI.

Hem aprofitat la tasca de regar que fem a les aules i hem presentat un vídeo en què es veuen diferents maneres de regar: manual, regadora adaptada i rec adaptat.

No hem aconseguit el premi, però sí un diploma.

 

Aquí teniu la còpia del diploma i el vídeo que vam elaborar.

DIPLOMA concurs UHU

 

 

 

Al llarg del curs les aules de Pintors, Esportistes, Inventors i Firaires han gaudit d'unes sessions molt especials acompanyats d'aquests meravellosos gossos del Projecte Tan Amigos! Han pogut experimentar noves sensacions i de ben segur els hi ha encantat!

De nou, moltes gràcies a l'AMPA de l'escola pel vostre suport i fer realitat aquestes activitats!!

Clica la imatge si vols veure aquestes meravelloses imatges!

gossos 17 18