Aquesta setmana a l’escola hem celebrat la VII edició dels Jocs Florals.

Els Bombers i  els Artistes van fer arribar a cada biaula una peça d’un trencaclosques gegant i un fragment del poema “El drac” de la Lola Casas.

Cada aula i/o biaula ha treballat el poema i el concepte drac, adequant-se als objectius tan de grup-classe com individuals amb objectes, simbologia, vídeos, etc.

Per biaules s'ha decorat la peça del drac que ha tocat i cada una ho ha fet amb materials ben variats: arròs, robes, boata, pètals de rosa, etc.

El dijous 28, tots junts al pati s'ha muntat el trencaclosques gegant quedant un drac ben lluït! A continuació es va muntar el poema acompanyats de música per escolat i ballar de temes de Sant Jordi. 

D'aquesta manera es posava fi a la setmana entorna la diada que l'escola aprofita per celebrar la festa cultural dels Jocs Florals de l'Arboç.

Us deixem un petit recull del dijous:

La setmana del 14 al 17 de març vam celebrar la Setmana Temàtica. Enguany vam aprofitar el tema transversal del curs: "El mar".

Primer vam fer la presentació de la setmana tot cantant una havanera amb l'acompanyament musical de l'Anna Losantos i la seva guitarra. Durant dos dies, hem estat fent tallers creats amb la temàtica del mar. Per una banda, una Sala visual del mar i, per altra banda, un taller de creació de peixos manta. 

Com a cloenda, l'últim dia, una pescadora molt divertida ens va fer buscar 6 animals del mar que estaven "perduts" per l'escola.

Aquí teniu un recull de fotos d'aquests dies.

La biaula Firaires-Inventors han gaudit d'una magnífica activitat de disfresses compartida amb la Rocío, una mare d'un dels alumnes d'aquestes aules. Ella des de casa i nosaltres des de l'escola, hem pogut compartir un matí ple de creativitat, llum, color i diversió unificats en una activitat pedagògica interactiva a través de la gran pantalla tàctil, la qual ens està oferint mil i una possibilitats. Mireu sinó que bé s'ho passen amb la tia Arbosseta el nostre alumnat. 

 

Aquesta ha esat una més de les activitats que estem gaudint gràcies a la Fundación Mapfre per haver-nos premiat el nostre projecte "Ventana interactiva al Mundo". 

 

Clica aquí per veure el vídeo

Avui, dia 21 de febrer, és el dia Internacional de les Llengües Maternes, i un curs més ho hem volgut celebrar amb la col·laboració de les famílies de l'escola. Moltes gràcies a totes!!

 

Clica aquí per veure el vídeo!

Finalment, ahir dimecres 9 de febrer, vam poder tenir la sort de gaudir del concert a mans d'en Xevi Compte: "El concert més especial". Aquesta ha estat una producció que "Alquímia Musical" ens ha preparat i representat expressament per nosaltres. Com era d'esperar, un cop més ens han captivat la veu i al so del piano d'en Xevi acompanyat de la proximitat de l'Enri.

 

Donem gràcies a l'AMPA per la seva col·laboració i al suport de l'Ajuntament de Mataró.