Enguany l'AMPA ha finançat la compra de l'OMI, un projector interactiu que permet que qualsevol persona pugui interaccionar amb la proposta que es projecta. A més a més té la possibilitat de programari lliure, per tant es pot anar creant encara més propostes interactives més individualitzades.

Aquest nou recurs és molt motivador i permet treballar des de diferents àmbits potenciant el desenvolupament global de l'alumne, podent treballar des d'habilitats cognitives, comunicatives, de relació, motrius, etc. I tot plegat de manera ben engrescadora. És un aparell portàtil i regulable, per tant l'alumnat hi pot accedir de diferents maneres: estirat, assegut, dret...

Una nova eina inclusiva i universal.

Gràcies AMPA!

I com sempre diem... una imatge val més que mil paraules. Observeu!

 

Aquest curs, el projecte presentat a la candidatura de Baldiri Escola Arts i Llengua ha estat premiat en reconeixament a la tasca que es fa des de l'escola potenciant l'art, la cultura, la comunicació i la llengua catalana per afavorir el desenvolupament de l'alumnat dins d'un marc educatiu i social.

Diumenge 19 de juny, vam anar al Museu de la Vida Rural de l'Espluga del Francolí a recollir el premi, el qual ha estat, a part del reconeixement que com escola podem dir que ja som Baldiri, una quantia de 3000€ a destinar a l'escola. 

L'escola felicita a tot l'equip de professionals actuals com aquells que han tirat endavant l'escola al llarg de tot el camí que portem com Arboç. Enhorabona també alumnat i famílies, per formar part d'aquest gran projecte que tenim com escola!!!

Aquest premi ens recorda que malgrat les dificultats del dia a dia... som escola!

Us adjuntem el vídeo que vam presentar conjuntament a la nostra candidatura.

 

Clica aquí 

A l'escola hem celebrat el dia Internacional del reciclatge. Hem fet un sostre de colors amb ampolles d'aigua reciclades. Cada aula s'ha encarregat d'omplir ampolles amb papers de colors i després hem construït un joc amb material reciclat. Ha sigut molt creatiu i divertit. A més a més hem acabat la festa amb música i ballaruca. 

 

Clica aquí per veure el muntatge-resum

Aquest dijous 5 de maig la biaula de Bombers i Artistes han seguit celebrant la llegenda de Sant Jordi.

S'han connectat, gràcies a la pantalla interactiva, amb l'Amanda, una ex-professional de l'escola i l'Alba, una mestra que actualment està de permís, perquè els expliquessin la llegenda de Sant Jordi d'aquesta manera tant especial. Mentrestrant, els nois i noies de la biaula, amb el suport dels adults, han estat molt atents i atentes a les explicacions i han anat vestint les titelles dels personatges més representatius de la llegenda que tenien a l'aula: Sant Jordi, la princesa, el Drac i la rosa.

Els ha agradat molt poder connectar amb l'Amanda i l'Alba que fa tant temps que no veien.

 

Clica aquí per veure un resum de l'activitat!

 

 

Aquesta activitat està emmarcada dins del projecte “Ventana interactiva al mundo” amb el suport de la Fundació Mapfre

Aquest dimarts 3 de maig la biaula de Mariners i Cuiners hem fet una activitat entorn a la primavera, la pasqua i el tema dels animals.

Ens hem trobat tots plegats i gràcies a la pantalla interactiva, ens hem connectat amb la mare d'en Leo que des de casa ens ha ensenyat com fer una màscara d'un conill..

La Zaira feia la màscara des de casa i ens anava guiant. Nosaltres des de l’escola anàvem fent segons les seves instruccions, tot experimentant amb el material.

Ens ha agradat molt poder connectar amb la Zaira i compartir aquesta estona.

  

 

Aquesta activitat està emmarcada dins del projecte “Ventana interactiva al mundo” amb el suport de la Fundació Mapfre.