El passat dimecres 4 de maig, un grup de 12 alumnes de l’escola l’Arboç va participar a la Jornada Escolar d’Atletisme organitzada per la Federació ACELL a Gavà.

Els I les alumnes de l’Arboç van participar a les proves de 50 metres cadira de rodes, 25 metres caminador, slalom i llançament de pes. Tots ells van aconseguir una preciada medalla marescuda per tot l'esforç realitzat al llarg de tots els entrenaments realitzats, sobretotr, en les últimes setmanes.

Aquesta activitat està inclosa en el programa del Taller de l’Esport a l’Arboç, un espai setmanal en el que un grup de 12 alumnes practiquen diferents esports: natació, atletisme, boccia i slalom.

Aquest Taller de l’Esport i les activitats relacionades han estat possible gràcies a la Federació ACELL i l’AMPA l’Arboç.

Els nostres esportistes han estat: L'Aleix, en Javi, en Martí, la Souad, la Farah, la Yocelin, en Max, l'Abdel, en Buba i en Marc.

 

MOLTES FELICITATS!!!!

 

 

Aquest estiu, del 27 de juny al 22 de juliol, comptarem amb la segona edició del Casal d'estiu Cireret organitzat per membres de l'escola d'educació especial l'Arboç i monitors de l'esplai Rabadà.

Si vols veure algunes de les activitats que van fer durant el casal del passat estiu, clica sobre el Cireret!!!