13 de Maig a les 9:30h

 

al Passeig el Callao de Mataró

 

Vídeo de la V Caminada!

                    Clica la imatge per llegir la notícia de com va anar la Caminada!!

 

 

No hi faltis!!

Al llarg del curs ens han visitat alumnes de l'Institut Puig i Cadafalch dels Cicles Formatius d'Integració Social i d'Atenció a Persones en Situació de Dependència.

Han vingut a conèixer la nostra escola, el treball que fem i més concretament com treballem els Sistemes Alternatius i Augmentatius de la Comunicació (SAAC), aprofitant que ells fan una assignatura relacionada amb aquest tema. 

Moltes gràcies pel vostre interès i la visita!

Xerrades Puig i Cadafalch

 

Ja tenim la guanyadora de la panera de Nadal de l'AMPA de l'escola. El número premiat ha sigut el 211 que coincideix amb les tres últimes xifres del sorteig de la ONCE del dissabte 16 de desembre de 2017.

Enhorabona a la família de la Joana i a disfrutar d'aquesta fantàstica panera!!

Panera AMPA 17

 

El passat dissabte 3 de febrer es va portar a terme la formació Reanimació Cardiopulmunar adreçada a les famílies de l’escola. Aquesta activitat va ser organitzada per l’AMPA l’Arboç i buscava oferir a les famílies les eines necessàries en cas de situació d’urgència vital. La formació va ser duta a terme per pediatres instructors en RCP de l’Hospital de Mataró, i va tenir una participació de 28 persones.

Curs RCP

La Residència Parc Güell i la Residència Parc del Clot del Grup Arrels de Barcelona cada any duen a terme el Projecte Solidari. Aquest projecte consisteix en recaptar diners i destinar-los a alguna altra entitat. Aquests diners els han aconseguit gràcies a l’esforç de totes les persones que formen part d’aquests centres: els residents han fet manualitats i pastissos i els han venut als treballadors i familiars.

La recaptació obtinguda en el Projecte Solidari 2017 ha anat destinada a l’AMPA de la nostra escola. Estem molt contents i agraïts que hagueu pensat en nosaltres!

Projecte Solidari Grup Arrels