El passat dissabte 4 de juny, l’escola l’Arboç va celebrar la tradicional festa de final de curs en la que el protagonistes eren els alumnes de l’escola i els exalumnes que també ens van voler acompanyar.

Durant la jornada vam gaudir de l’espectacle del pallasso Sabanni així com dels ballarins dels diferents departaments de la Fundació que ens van ensenyar la coreografia de la flashmob de Jo sóc com tu d’aquest any.

A la festa no hi va faltar el concurs de pastissos casolans i la fabulosa tómbola organitzada per l’AMPA l’Arboç.

Enguany els més petits també van gaudir de jocs d’en Santi, activitats proposades per la comissió de jocs que organitza les Dissantes Familiars.

Ha estat un bon espai de trobada per a compartir il·lusió amb els alumnes, famílies, amics i tot l’equip escolar.

CLICA AQUÍ PER VEURE EL RESUM EN FOTOS DE LA FESTA

Aquest és un mini recull de les activitats que es van dur a terme dins de la setmana de Carnaval a l'escola.

El Dijous Gras, a part de tenir un taller de maraques al menjador, hi havia la possibilitat d'un foto call al hall de l'escola. Divendres va ser el dia de la gran pasarel·la al menjador on cada nen mostrava la disfressa de casa i, per últim, però no menys celebrat, el dia de l'Enterrament de la Sardina on, després de dir adéu al carnestoltes, donem la benvinguda a la nostra peculiar Vella Quaresma.

Tot això resumit en poc més de 3 minuts. No t'ho perdis.

CLICA AQUÍ!!

Aquest curs, una vegada més, el Pare Noël ens ha vingut a visitar a l'escola. I tot gràcies a que els nostres alumnes es porten d'allò més bé i que tenim una AMPA fantàstica. No us perdeu el vídeo!

CLICA AQUÍ