vídeos

El febrer ha acabat i Carnaval hem celebrat!

Festes, disfresses, dijous gras... i finalment la Vella Quaresma ha arribat!

Una pota cada setmana li hem de tallar perquè pugui caminar!

 

Clica la imatge si vols veure com de bé ens ho hem passat!

dijous gras      Carnaval 23  Dimecres de cendra

Com cada any per aquestes dates l'escola s'engalana de festa i celebra el Nadal amb diverses activitats. I aquest any ja hem pogut reprendre la presencialitat total per fer-ho!

Ens vam trobar el dijous 15 per fer la cantada de nadales, el dilluns 19 el pare Noel i els seus follets ens van visitar classe per classe per fer un present a tots els nens i nenes i el dimarts 20 cada bloc es va trobar per fer cagar el tió.

Volem compartir un petit vídeo del dia que vam fer la cantada de Nadales. Cada biaula va presentar el vídeo que havien preparat i el va compartir amb la resta de l'escola.

Vam aprofitar per cantar i fer una mica de ball i tabola. Els grans van allargar la festa!!!

 

Clica aquí per veure el muntage.

La darrera setmana d'aquest curs 21-22 la vam tancar celebrant-ho amb algunes activitats especials.

Dilluns 20 vam fer els xous que les biaules havien preparat. Cada una d'elles havia escollit una cançó que parlés de l'estiu per poder i convidar a ballar, cantar, representar,...

L'endemà dimarts 21, va tocar el torn als comiats. Ens vam acomiadar de la Patrícia, la Cristina i la Laura, professionals que ens han acompanyat durant els darrers mesos o setmanes d'aquest curs i, en especial de la Bet i la Maria Mas que han estat amb nosaltres durant els 2 darrers cursos. A totes elles els donem les gràcies, els desitgem sort en aquesta nova etapa i els hi diem a reveure! doncs qui sap si els nostres camins es tornaran a trobar!!! També va ser torn d'acomiadar a la Gabriela, en Jakari i en Marc, que han finalitzat el seu camí escolar.  A tots ells els trobarem a faltar... molta sort! Una abraçada ben forta de tot l'equip Arboç!

Us deixem un petit recull dels 2 dies!

 

 

Clica Aquí  

 

       Clica aquí  

                                                                                                       

Aquest any hem tornat a compartir les nadales que hem elaborat cada biaula a la Cantada de Nadales d'enguany.

Clica cada imatge per veure-les!!

 

bombersartistes           inventorsfiraires           jardinersreporters

 

pintorsesportistes            musicsexploradors            marinerscuiners

Si heu vist el vídeo commemoratiu del 10è aniversari de l'escola a Vallveric, us n'haureu adonat que hi surt un número 10 que anem passant de biaula en biaula. Aquest número 10 és un collage fet amb fotos d'aquests 10 anys. Voleu xafardejar de quines fotos es tracta?! Doncs mireu el vídeo que hi ha a continuació... 

 

Clica aquí!