Aquest dissabte 20 d'abril es va celebrar l'acte solidari pro l'AFA de l'escola organitzat per l'associació mataronina Mataró Camina. Un acte que va omplir el Teatre Monumental de Mataró per gaudir de bona música. L'acte que va tenir 2 parts, va oferir en una primera, les actuacions de grups i formacions de la ciutat: el grup TRESSSES, l'Ohio Big Band de l'escola de música el Carreró; i cançons de la mà de la cantant Hermínia Ruiz.  I ja en una segona part , l'esperada actuació de la mà de la Gwen Perry, cantant jazzística de reconegut nom, acompanyada per Michele Faber Quinteto.    

Aquest gran concert ha estat organitzat per l'associació Mataró Camina que un any més ha contibuït en la recaptació de fons per l'AFA de l'escola que amb aquests fons inverteix en poder revertir i tirar endavant iniciatives i activitats dins la vida comunitària de l'escola. 

 

enllaç al post d'Instagram de la Fundació el Maresme

Altres enllaços:

 

L'associació Mataró Camina junt amb l'AFA Arboç, un any més estan preparant un acte solidari per recaptar fons per l'escola en forma de concert. L'acte serà el proper dissabte 20 d'abril a les 7 de la tarda al Teatre Monument on actuarà Gwen Perry, la guanyadora del programa musical televisiu "La Voz sénior 2022" acompanyada per Michele Faber Quinteto i de les col·laboracions de Montse Creus i Herminia Ruiz, ambdues finalistes del mateix programa. També hi haurà l'actuació d'Ohio Big Band de l'Escola de Música El Carreró i del grup mataroní Tressses.  

 

Tot aquest munt de música per un preu solidari de 25€ a platea i 20€ a l'amfiteatre. 

Enllaç a la notícia publicada al CapGros

Atenció!!

Per pèrdua de talonari,

queden anul·lats els números entre el 676 i 700, ambdós inclosos, de la rifa de la Panera de l'AMPA que es durà a terme el dia 20-12-23.

Novetats!!!! A partir d'ara, l'associó de pares i mares de l'escola deixa de dir-se oficialment AMPA l'Arboç per dir-se AFA l'Arboç: Acompanya aquest canvi, un nou logo i l'obertura d'un compte a Instagram perquè tota la comunitat educativa pugui anar seguint les iniciatives d'aquesta associació. 

 

        @afaarbocmataro

 

Aquest passat dissabte dia 16 de desembre, l'AMPA de l'escola ha organitzat un torneig de Pàdel solidari amb la intenció, a part de passar una bona estona amb bona companyia i fer esport, poder recaptar fons per invertir en millores educatives per l'alumnat de l'escola. 

Per veure'n fotos podeu anar al següent enllaç: 

https://www.maimakansu.cat/16-12-2023-tercer-campionat-solidari-de-padel-del-arboc/

Moltes gràcies a tothom!

 

Organitzador: l'AMPA Arboç amb la col·laboració de l'Ajuntament de Mataró