El proper dimecres 19 de juliol a les 18h al carrer Galícia 191 de Mataró, a la planta baixa sota les oficines del CEO, es durà a terme una primera reunió informativa per a les famílies i tutors legals de l'alumnat que iniciarà el 1r curs de l'IFE en cura d'animals i espais verds el proper setembre. 

 

 

Adjuntem la llista definitiva d'admesos pel 1r curs de l'IFE de cura d'animals i espai verds pel curs 22-23 després de tot el procés de puntuació i desempat. 

 

Clica aquí per veure el PDF

Aquest curs 22-23, la nostra entitat s’estrena amb una oferta formativa inexistent a Mataró: Itinerari Formatiu Específic (IFE) en l’especialitat d’Auxiliar de Cura d’Animals i Espais Verds.

La finalitat d’aquests ensenyaments és que l’alumnat incrementi l’autonomia personal i assoleixi les competències professionals que facilitin la transició a la vida adulta i a la inclusió social i laboral. Accediu a més informació: https://triaeducativa.gencat.cat/ca/fp/ife/


Seguint el calendari de preinscripció i matrícula IFE 2022/2023, avui 1 de juny publiquem el llistat de sol·licituds de preinscripcions amb puntuacions provionals rebudes a la Fundació El Maresme (Escola l’Arboç), amb la puntuació de barem provisional. Ho podeu consultar en aquest enllaç .

LLISTAT PROVISIONAL DE PERSONES PREINSCRITES un cop aplicat el procediment de desempat establert a la resolució EDU/464/2022

  • A dia 2 de juny de 2022 es farà el sorteig amb les puntuacions d’empat i es publicarà novament a la web abans de les 18h.
  • Entre el 3 i el 7 de juny de 2022 es poden presentar les al·legacions que considereu al nostre centre.
  • La publicació de la llista d’alumnat admès serà el dilluns 13 de juny en aquesta mateixa web.