Aquest dilluns 13 de març a la tarda han estat les portes obertes de l'itinerari formatiu de cura d'animals i espais verds (IFE) que s'ofereix com a estudis post-obligatoris per alumnat entre 16 i 20 anys amb discapacitat intel·lectual lleu o moderat. 

Dins d'aquesta jornada, a més a més de fer visita a les instal·lacions i fer una explicació del procediment de preinscripció, l'equip de professionals de l'IFE va explicar quines característiques formatives té aquest itinerari de cura d'animals i espais verds i el propi alumnat de l'actual 1r curs van fer una presentació d'exemples d'activitats que han estat realitzant fins a dia d'avui.

 

Us deixem els següents enllaços:

 

         

                                                                Presentació de diapos informatives     

 

 

videoifetestimoni.jpg

Vídeo T'estimonis IFE

 

 

 

Dia de Portes Obertes per conèixer estances i programa educatiu del cicle formatiu específic de l'Itinerari formatiu de Cura d'animals i Espais verd del centre educatiu l'Arboç de la Fundació El Maresme.

 

 

Els i les alumnes de l'IFE han volgut regalar un dels centres florals que han fet amb elements naturals de tardor i decoració de Hallowing per els i les alumnes de Vallveric.

 

 

 

Moltes gràcies alumnes IFE!!

Avui divendres 28 d'octubre, l'alumnat del 1r curs de l'IFE ha anat de visita a l'Espai Jove de la Llàntia on els han fet una explicació de les diferents activitats, espais que tenen, tallers  i propostes que ofereixen des de la xarxa d'espais de Mataró. 

Ha estat una visita molt interessant a tenir present joves que necessiten d'un espai segur i protegit per omplir les tardes de lleure i oci de manera gratuïta sent, també, un espai de contacte amb altres joves de la ciutat.  

 

Avui dijous 6 d'octubre, l'alumnat del 1r curs de l'IFE han gaudit de les jornades esportives Open Day organitazades per la Fundació Johan Cruiff.