Un any més hem celebrat la nostra particular festa de Sant Jordi, tot celebrant la II Edició dels Jocs Florals de l'escola!

A partir del conte "Nimbus, un núvol d'emocions" hem representat les diferents emocions que passa aquest núvol al llarg d'un dia, des de l'alegria, la por, la ràbia o la calma. Tot això ho hem compartit tots junts per celebrar la diada de Sant Jordi conjuntament fent música amb l'Anna, i finalment hem pogut experimentar amb tots els plafons a les aules durant tota la setmana.

Clica la imatge per veure'un el resum

DSC 0001

Aquest any, tota l'escola ha participat dels I. Jocs Florals de l'Arboç. Hem agafat el magnífic conte, ideat per Miquet Desclot, Rosa Joana i les set magnífiques on es troben poemes musicats per en Joan Josep Blay de la Joana Raspall.

Les aules, les fisios, les logopedes, les informàtiques, les educadores i direcció ha participat d'aquesta iniciativa que ha donat uns fabulosos, especials i màgics Jocs Florals Visuals. Cadascú tenia una estrofa d'un poema del qual havia de transformar amb quelcom perceptiu.

En el vídeo es pot veure una petita mostra del que han estat els nostres Jocs Florals.

 

CLICA AQUÍ PER VEURE EL VÍDEO

Gràcies a l'haver pogut adaptar el comandament de pal de selfies, els nens i nenes de l'Arboç han pogut fer-se selfies amb un simple click  d'un commutador.

CLICA AQUÍ I HO VEURÀS