dia de la llengua materna

 

Avui, 21 de febrer, hem celebrat el Dia Internacional de la Llengua Materna.

Hem entrat a l'escola escoltant una varietat de cançons de Bon dia en diferents idiomes. A les aules hem fet petites activitats referents a la diversitat de llengües i cultures que tenim a l'escola, i finalment ens hem trobat al menjador per compartir el que hem viscut avui.

Avui hem fet una activitat conjunta al menjador molt especial. L'Anna Losantos ens ha narrat un conte i l'ha musicat amb la guitarra, i simultàniament la Cristina ha anat dibuixant la història que l'Anna explicava. Han quedat uns dibuixos xulíssims!!  

Al conte hi sortien nens de diferents països, i hem pogut experimentar, tastar i olorar amb aliments relacionats amb aquestes cultures.

Ha sigut un matí molt especial! Moltes gràcies!!

 

Conte musicat

Avui, abans de dinar, ens hem reunit tots al menjador en motiu del Dia Escola de la No-violència i la Pau (DENIP). A les aules s'ha tractat el tema al llarg del matí i al menjador hem posat en comú els treballs realitzats. Hem acabat la trobada amb l'actuació musical dels alumnes de la classe de Pintors en col·laboració amb l'Anna Losantos, i el grup musical "Cola Cao amb llet" format per les aules de Bombers i Artistes.

Moltes gràcies a tots per la participació!

DENIP18

Aquest any hem compartit vàries estones amb els alumnes del Cicle Formatiu de Graus Superior d'Animació d'Activitats Físiques i esportives de l'Escola Freta.

El mes de desembre van venir a fer-nos la cantada de Nadales que ens fan cada any. Ens van cantar tres cançons en Llengua de Signes: “Fil de llum”, “Quan somrius” i “Jo sóc com tu 2016”. Vam aprofitar la trobada per presentar les nostres Nadales i començar a desitjar-nos unes Bones Festes!

Cantada de Nadales 17

També han vingut un divendres de cada mes per compartir activitats amb nosaltres. Ens ho hem passat molt bé i hem viscut estones molt divertides i diferents!

Despedida Freta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Moltes gràcies a tots els noies i noies que heu fet possible aquest projecte!

El tema de la Setmana Temàtica d'enguany ha anat sobre les CULTURES i l'hem fet durant el primer trimestre.

A partir de representacions musicals, tallers temàtics (sobre el Marroc i Mèxic) i el joc, hem pogut gaudir d'uns dies plens de cultura. Aquestes activitats especials ens permeten tenir noves experiències, compartir amb altres alumnes i treballar en espais ben diferents. Tot plegat ens enriqueix a cada un de nosaltres, tan grans com petits.

Resum de la setmana

cartell SOM CULTURA                          

Moltes gràcies per l'organització i la dedicació, i sobretot a tots els nens i nenes de l'escola que fan possible aquestes activitats! 

 

Presentació de la Setmana temàtica                                Resum del taller de selfies 

PRESENTACIÓ SETMANA TEMÀTICA                                                           PHOTOCALL SETMANA TEMÀTICA