Avui, dia 21 de febrer, és el dia Internacional de les Llengües Maternes, i un curs més ho hem volgut celebrar amb la col·laboració de les famílies de l'escola. Moltes gràcies a totes!!

 

Clica aquí per veure el vídeo!

Finalment, ahir dimecres 9 de febrer, vam poder tenir la sort de gaudir del concert a mans d'en Xevi Compte: "El concert més especial". Aquesta ha estat una producció que "Alquímia Musical" ens ha preparat i representat expressament per nosaltres. Com era d'esperar, un cop més ens han captivat la veu i al so del piano d'en Xevi acompanyat de la proximitat de l'Enri.

 

Donem gràcies a l'AMPA per la seva col·laboració i al suport de l'Ajuntament de Mataró.

Per celebrar el dia mundial de la Pau, tota l'escola ha ha participat en una activitat conjunta que ha clausurat amb una exposició al hall. En aquesta exposició, trobem les fantàstiques produccions creatives que han anat treballant, les diferents biaules en aquests darrers dies, sota el lema: "Estimem els amics" complementat amb la premisa d'haver-se de focalitzar en un dels 5 sentits. 

Per poder gaudir tothom de l'activitat, amb la màxima precausió, s'ha pogut anar seguint el transcurs de l'acte en streaming dins les aules.  

Aquest dilluns, Mariners i Cuiners hem fet un Meet amb els companys d'en Leo de la classe de la Sàlvia de l'escola Joan Sanpere de les Franqueses del Vallès.

Ells ens han cantat la seva nadala i nosaltres els hi hem projectat la nostra. Amb la tele interactiva dins l'aula, Mariners i Cuiners han pogut gaudir molt més d'aquesta interacció.

Entre les dues escoles, hem passat una bona estona i ens hem desitjat BONES FESTES!!

 

Aquesta activitat, és una més dins del projecte Ventana Interactiva al Mundo, gràcies el suport de la Fundació Mapfre.

Aquest dilluns, 13 de desembre, a les aules de Músics i Exploradors s'ha guarnit l'arbre de Nadal experimentant amb els diferents elements de decoració tot seguint les indicacions de la Mari, la mare de la Vicky, que des de casa seva ha anat també guarnint el seu arbre.

Ha estat una activitat conjunta que han pogut seguir-la, mitjançant meet, les famílies dels i les alumnes de la biaula que han pogut connectar-se. 

D'aquesta manera i gràcies a la gran pantalla interactiva del projecte Ventana interactiva al Mundo col·locada al mig de les aules, famílies i escola han pogut gaudir d'una activitat conjunta.

Clica aquí per veure el resum de l'activitat.