A l'escola hem celebrat el dia Internacional del reciclatge. Hem fet un sostre de colors amb ampolles d'aigua reciclades. Cada aula s'ha encarregat d'omplir ampolles amb papers de colors i després hem construït un joc amb material reciclat. Ha sigut molt creatiu i divertit. A més a més hem acabat la festa amb música i ballaruca. 

Aquest dijous 5 de maig la biaula de Bombers i Artistes han seguit celebrant la llegenda de Sant Jordi.

S'han connectat, gràcies a la pantalla interactiva, amb l'Amanda, una ex-professional de l'escola i l'Alba, una mestra que actualment està de permís, perquè els expliquessin la llegenda de Sant Jordi d'aquesta manera tant especial. Mentrestrant, els nois i noies de la biaula, amb el suport dels adults, han estat molt atents i atentes a les explicacions i han anat vestint les titelles dels personatges més representatius de la llegenda que tenien a l'aula: Sant Jordi, la princesa, el Drac i la rosa.

Els ha agradat molt poder connectar amb l'Amanda i l'Alba que fa tant temps que no veien.

 

Clica aquí per veure un resum de l'activitat!

 

 

Aquesta activitat està emmarcada dins del projecte “Ventana interactiva al mundo” amb el suport de la Fundació Mapfre

Aquest dimarts 3 de maig la biaula de Mariners i Cuiners hem fet una activitat entorn a la primavera, la pasqua i el tema dels animals.

Ens hem trobat tots plegats i gràcies a la pantalla interactiva, ens hem connectat amb la mare d'en Leo que des de casa ens ha ensenyat com fer una màscara d'un conill..

La Zaira feia la màscara des de casa i ens anava guiant. Nosaltres des de l’escola anàvem fent segons les seves instruccions, tot experimentant amb el material.

Ens ha agradat molt poder connectar amb la Zaira i compartir aquesta estona.

  

 

Aquesta activitat està emmarcada dins del projecte “Ventana interactiva al mundo” amb el suport de la Fundació Mapfre.

Aquesta setmana a l’escola hem celebrat la VII edició dels Jocs Florals.

Els Bombers i  els Artistes van fer arribar a cada biaula una peça d’un trencaclosques gegant i un fragment del poema “El drac” de la Lola Casas.

Cada aula i/o biaula ha treballat el poema i el concepte drac, adequant-se als objectius tan de grup-classe com individuals amb objectes, simbologia, vídeos, etc.

Per biaules s'ha decorat la peça del drac que ha tocat i cada una ho ha fet amb materials ben variats: arròs, robes, boata, pètals de rosa, etc.

El dijous 28, tots junts al pati s'ha muntat el trencaclosques gegant quedant un drac ben lluït! A continuació es va muntar el poema acompanyats de música per escolat i ballar de temes de Sant Jordi. 

D'aquesta manera es posava fi a la setmana entorna la diada que l'escola aprofita per celebrar la festa cultural dels Jocs Florals de l'Arboç.

Us deixem un petit recull del dijous:

La setmana del 14 al 17 de març vam celebrar la Setmana Temàtica. Enguany vam aprofitar el tema transversal del curs: "El mar".

Primer vam fer la presentació de la setmana tot cantant una havanera amb l'acompanyament musical de l'Anna Losantos i la seva guitarra. Durant dos dies, hem estat fent tallers creats amb la temàtica del mar. Per una banda, una Sala visual del mar i, per altra banda, un taller de creació de peixos manta. 

Com a cloenda, l'últim dia, una pescadora molt divertida ens va fer buscar 6 animals del mar que estaven "perduts" per l'escola.

Aquí teniu un recull de fotos d'aquests dies.