Des de l'escola hem celebrat un any més el dia de la Pau. 

Aquesta vegada, ens hem reunit a la sala del menjador i hem visionat un conte sensorial "La fada de la Pau", creat expressament per aquest dia. 

El conte ha anat acompanyat d'estímuls visuals perquè arribés a tot l'alumnat. I per deixar una mostra artística del dia, cada alumne/a ha  pintat un cor, amb els que hem fet un mural construint un cor encara més gran entre els de tots i totes. 

 

Muntatge de la festa

Avui dimarts hem fet cagar els Tions de l'escola. Com que els hem alimentat tan i tan bé ens han portat:

  • 2 radiocassets per a posar-nos la música amb la caixa de connexions, un altre que ens permetrà gravar cassets,
  • un aparell de música gran,
  • unes peces per a poder fer servir a la taula de llums 
  • un triangle adaptat per a fer música.

Agraïm a l'AMPA de l'escola que ens hagi ajudat a alimentar-los.

 

Avui dimecres 9 de novembre, l'espai polivalent del menjador de l'escola s'ha transformat per poder oferir l'espectacle Cuida'l de la companyia Fes-t'ho Com vulguis.

Aquest espectacle ha estat ple d'art: música, llum i color. Per poder-ho gaudir millor, s'han realitzat 2 passis perquè tot l'alumnat de l'escola podés disfrutar de més a la vora tot el que l'espectacle ens oferia. 

 

 

Aquesta activitat s'ha pogut dur a terme gràcies el suport de l'AMPA i l'Ajuntament de Mataró. 

 

Iniciem l'últim mes de l'any i abans d'arribar Nadal, a les darreres setmanes del trimestre, a l'escola realitzarem les tradicionals activitats nadalenques.

 

  

Aquest curs, per celebrar la Castanyada, ens hem reunit tots i totes al menjador on hem pogut tenir l'acompanyament musical de l'Anna Losantos, la nostra musicoterapeuta, a més a més de poder gaudir d'uns tallers d'experimentació amb temàtica de tardor. I, com a novetat dins d'aquesta festa tradicional catalana, hem pogut descobrir com en altres països, en aquesta ocasió ens hem centrat en Mèxic, com celebren ells aquest dia festiu, gràcies el treball d'unes aules que ens han muntat un racó temàtic en format photocall.