Aquest 1 de juliol, l'escola l'Arboç va ser premiada amb un dels premis de la convocatòria Premis Espavila 2021 en la modalitat Què fas per millorar la vida dels altres amb el projecte: "Accedint a l'entron a l'escola d'educació especial l'Arboç" amb una dotació de 500€.

L'AMPA de l'Arboç organitza:

 

  • Xerrada sobre la covid-19 en infants i dependents amb patologies diverses que es portarà a terme el 17/03/21 a les 15h. Els ponents d’aquesta xerrada són pediatres de la Unitat de Malalties Infeccioses de l’Hospital St. Joan de Déu. Aquesta xerrada ha estat organitzada per l’AMPA de l’Arboç conjuntament amb l’Asociación Grinpatías. 
  • El link per accedir a la xerrada: https://sjdhospitalbarcelona.zoom.us/j/82964273368

Gràcies a poder recilcar mitjançant una donació d'herba artificial i a la mà de l'equip de manteniment de la Fundació, els i les alumnes de l'escola estan podent gaudir d'aquesta primavera que està traient el cap, en els patis interiors de les nostres aules. Patis que aquest curs estan tenint molt de protagosnisme com a recurs amb davant la situació i mesures preventives que els grups bombolles han de dur a terme. Espais que ens ajuden a créixer, jugar, aprendre, compartir i descansar amb els i les companys/es

Mireu quins espais tan magnífics han quedat!!  Moltes gràcies a qui ens ha fet la donació i a l'equip de manteniment de la Fundació!

 

Clica aquí per veure un petit muntatge dels patis

La mare d’una exalumna de l’escola ens recomana el llibre “Care: cuidar importa”, de l’autora Ana Álvarez.

El llibre consta de 88 fotografies que retraten diferents situacions en relació a les atencions a persones amb dependència i les reflexions que fa l’autora.

La mare de l’exalumna ressalta el següent fragment del llibre: “El que cada persona atorga a la societat, el valor de cada ser, no està definit pel seu prestigi o per les seves capacitats, si no per l'impacte positiu o negatiu que amb la seva presència causa als que el rodegen” i en relació a això diu “Penso que és una gran veritat, tots deixem una empremta, però aquests fills tan especials que tenim impacten per sobre de tot. És un llibre ple de sinceritat, amor i empatia, per mi ja és un llibre imprescindible a casa”.

Podeu trobar més informació del llibre a: https://care.alvarezerrecalde.com/consigue-tu-libro-get-your-book/