El dimecres 15 de desembre, tot l'alumnat de l'escola, amb 2 passis, ha gaudit d'un fantàstic concert de Nadal a mans de tres grans músics del món del jazz. En Pep Rius, al contrabaix,en Lluís Murillas, a la guitarra, i l'Ivó Ollé a la trompeta els quals ens han delitat amb tot de nadales d'arreu sota un ritme jazzístic que ens ha transportat cap a New Orleans. 

 

 

 

Aquest  concert musical ha estat una de les activitats que engloba el projecte Activitats culturals d'ampliació de la programació subvencuionat per l'Ajuntament de Mataró i amb el suport de l'AMPA de l'Arboç. 

 

Avui l’escola s’ha llevat amb una gran notícia. El vídeo-projecte presentat als premis Romper Barreras 2021, després d’aconseguir la 6a. posició amb la votació popular permetent passar a la fase final de votació per jurat, finalment ha estat guardonat amb el segon premi de la categoria col·lectiva.

Moltes gràcies a tots vosaltres per ajudar-nos a haver-ho pogut fer realitat!!

 

Amb el suport de l'Ajuntament de Mataró, l'AMPA de l'escola ha pogut gestionar una subvenció, per aquest 2021, amb l'objectiu d'apropar la cultura a l'escola en format de música i espectacle en viu dins de la pròpia escola. Aquest any comptem amb un concert de Nadal que ens portarà a viatjar cap a Nova Orleans a mans d'Ivó Oller, trompetista, Pep Rius, contrabaixista i Lluís Murillas, guitarrista, tots tres grans professionals del món del jazz, i d'un espectacle que Xevi Compte, un gran músic i musicoterapeuta molt proper a l'escola, ens ha preparat a mida per l'Arboç amb tot de cançons que s'han pogut treballar dins les aules, previ a l'espectacle, perquè en poguem gaudir molt més. 

 

 

 

 

Després de l’aturada de l’any passat per motiu de la Covid-19, alumnes de l’eee l’Arboç poden gaudir un curs més del servei de respir familiar durant l'estiu finançat per la FEPCCAT gràcies a les ajudes rebudes a través de la convocatòria de l'IRPF 2019 del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies. Enfocat per donar resposta a les inquietuds lúdiques d’infants i joves amb pluridiscapacitat, a la vegada que per donar resposta a les seves necessitats de benestar i individuals. És també un servei promotor de les relacions socials entre els propis infants i joves, així com de noves experiències vinculades amb l’entorn.