Després de l’aturada de l’any passat per motiu de la Covid-19, alumnes de l’eee l’Arboç poden gaudir un curs més del servei de respir familiar durant l'estiu finançat per la FEPCCAT gràcies a les ajudes rebudes a través de la convocatòria de l'IRPF 2019 del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies. Enfocat per donar resposta a les inquietuds lúdiques d’infants i joves amb pluridiscapacitat, a la vegada que per donar resposta a les seves necessitats de benestar i individuals. És també un servei promotor de les relacions socials entre els propis infants i joves, així com de noves experiències vinculades amb l’entorn. 

 

Aquest 1 de juliol, l'escola l'Arboç va ser premiada amb un dels premis de la convocatòria Premis Espavila 2021 en la modalitat Què fas per millorar la vida dels altres amb el projecte: "Accedint a l'entron a l'escola d'educació especial l'Arboç" amb una dotació de 500€.

Gràcies a poder recilcar mitjançant una donació d'herba artificial i a la mà de l'equip de manteniment de la Fundació, els i les alumnes de l'escola estan podent gaudir d'aquesta primavera que està traient el cap, en els patis interiors de les nostres aules. Patis que aquest curs estan tenint molt de protagosnisme com a recurs amb davant la situació i mesures preventives que els grups bombolles han de dur a terme. Espais que ens ajuden a créixer, jugar, aprendre, compartir i descansar amb els i les companys/es

Mireu quins espais tan magnífics han quedat!!  Moltes gràcies a qui ens ha fet la donació i a l'equip de manteniment de la Fundació!

 

Clica aquí per veure un petit muntatge dels patis

L'AMPA de l'Arboç organitza:

 

  • Xerrada sobre la covid-19 en infants i dependents amb patologies diverses que es portarà a terme el 17/03/21 a les 15h. Els ponents d’aquesta xerrada són pediatres de la Unitat de Malalties Infeccioses de l’Hospital St. Joan de Déu. Aquesta xerrada ha estat organitzada per l’AMPA de l’Arboç conjuntament amb l’Asociación Grinpatías. 
  • El link per accedir a la xerrada: https://sjdhospitalbarcelona.zoom.us/j/82964273368