Des de l'escola hem celebrat un any més el dia de la Pau. 

Aquesta vegada, ens hem reunit a la sala del menjador i hem visionat un conte sensorial "La fada de la Pau", creat expressament per aquest dia. 

El conte ha anat acompanyat d'estímuls visuals perquè arribés a tot l'alumnat. I per deixar una mostra artística del dia, cada alumne/a ha  pintat un cor, amb els que hem fet un mural construint un cor encara més gran entre els de tots i totes. 

 

Muntatge de la festa

Aquest curs 22-23, a l'escola estem exprimim al màxim 3 nous materials que ens han arribat al centre gràcies a l'aportació de l'AMPA a través de recaptació de fons amb tot de campanyes i accions que van realitzar al llarg del curs 21-22. Aquests materials són, el projector OMI, que permet projectar sobre grans superfícies convertint-les en interactives acompanyat d'un software amb possibilitat de personalitzar les imatges entre altres possibilitats. Per una altra banda, els aparells motomeds que permeten exercitar cames i braços de manera dirigida i mecànica. I per últim, un ordinador amb el tobii que és un ratolí amb accés per mirada. Aquest ordinador porta un software progressiu per aprendre a fer servir aquest accés de manera gradual. 

L'AMPA de l'escola, per poder agrair a tots els seus col·laboradors, ha realitzat aquest fantàstic vídeo mostra d'aquests aparells. 

 

Clica aquí per visionar el vídeo

Iniciem l'últim mes de l'any i abans d'arribar Nadal, a les darreres setmanes del trimestre, a l'escola realitzarem les tradicionals activitats nadalenques.

 

  

Avui dimarts hem fet cagar els Tions de l'escola. Com que els hem alimentat tan i tan bé ens han portat:

  • 2 radiocassets per a posar-nos la música amb la caixa de connexions, un altre que ens permetrà gravar cassets,
  • un aparell de música gran,
  • unes peces per a poder fer servir a la taula de llums 
  • un triangle adaptat per a fer música.

Agraïm a l'AMPA de l'escola que ens hagi ajudat a alimentar-los.

 

Avui dimecres 9 de novembre, l'espai polivalent del menjador de l'escola s'ha transformat per poder oferir l'espectacle Cuida'l de la companyia Fes-t'ho Com vulguis.

Aquest espectacle ha estat ple d'art: música, llum i color. Per poder-ho gaudir millor, s'han realitzat 2 passis perquè tot l'alumnat de l'escola podés disfrutar de més a la vora tot el que l'espectacle ens oferia. 

 

 

Aquesta activitat s'ha pogut dur a terme gràcies el suport de l'AMPA i l'Ajuntament de Mataró.