El dimecres 17 de maig, a la sala gran de l'escola, vam celebrar el dia mundial del reciclatge creant el Jardí reciclat de l'Arboç. Prèviament a cada biaula van estar creant amb material reciclat una flor o planta per poder plantar-la en aquest creatiu jardí que està exposat tot decorant l'entrada de l'escola.

 

Aquest dimecres 29 de març, ens hem trobat a l'espai polivalent de l'escola, alumnat i professionals, per tallar la penúltima de les cames de la Vella Quaresma. Després de cantar-li les cançons pertinents, ens ha dut la Mona.

Aquest curs, la Mona ha seguit el tema transversal "Cultures i tradicions del món", convertint-se en una dolça maleta que acompanya una bola del món i banderes de diversos països.

Gràcies a la Vella Quaresma!

 

 

 

Muntatge resum de la sortida

 

Divendres 21 d'abril, l'aula d'Inventors ha anat al pati del Cafè Nou a veure la presentació del nou conte d'en Santi "On és la meva pilota?".

Ha esta un matí de gaudi per l'alumnat dels inventors que ha pogut compartir amb altre alumnat d'altres escoles de la ciutat aquesta activitat entorn la diada de Sant Jordi.

Agraïm l'acompanyament de mares d'alumnes i voluntàries que ens han acompanyat a la sortida. 

 

El passat dijous dia 26 de gener, la comissió de texturització i la infermera de l'escola va realitzar una vista a les instal·lacions de SERHS Food per conèixer de primra mà i amb més profunditat el funcionament de la línia freda del càtering de l'escola. 

Sara Benavent (Gerent de zona del grup Serhs), la Lourdes Puig (nutricionista grup Serhs), la Gemma (nutricionista grup Serhs) i la Marta (nutricionista grup Serhs) van ser qui van van acompanyar a la visita guaida per en Josep Marlet Oliveras, director industrial.

Serhs Food, és una petita empresa, dins del que són les indústries alimentàries. Tenen una molt bona organització, amb diferents espais on es realitzen diferents activitats. Van veure com reben el producte i el classifiquen; després hi ha tot el seguit de “cuines”, qui treballen els diferents productes.Seguidament hi ha la part d’embalatge i finalment l’última cocció a la màquina de pasteuritzar.

Tant els espais com el personal segueixen unes normes d’higiene estrictes i estandarditzades.

Durant la visita es va poder veure les càmeres refrigerants, així com el magatzem. Les marques amb les que treballen són conegudes i els materials utilitzats són el més sostenible possible, donada la normativa i els costos.

L'equip que va realitzar la visita va tenir una opinió molt positiva de la visita; va ajudar a entendre com funciona el procés en un càtering de línia freda.