Arrel d'una proposta que ens arriba de la família d'un alumne de l'escola, diferents aules ha participat en una petita col·laboració amb l’Hospital Santa Caterina de Salt (Girona).

Aquesta activitat col·laborativa ha estat emmarcada dins de la celebració de “Temps de Flors” de Girona i el dia mundial de la higiene de mans. 

La proposta de l'escola ha estat enviar un mural de flors fetes estampant les mans dels nens/es perquè fos penjat a l’Hospital Santa Caterina.

El passat 3 de maig, l’Anna, l'infermera del Santa Caterina va venir a recollir les flors i ens va obsequiar amb gel hidroalcohòlic per l’escola i unes piruletes per qui en volgués.

Estem molt contentes de poder fer xarxa amb altres entitats tot participant d'iniciatives com aquesta. 

Aquí teniu una petita representació de totes les participacions que s’han fet.

 

https://www.youtube.com/watch?v=yK78PPpOHR0

Des de l'escola, volem agrair al taller de costura del CO Jaume Isern les tovalloletes especials, tan suaus, boniques i tan ben fetes que ens han cosit per l'alumnat que s'alimenta per sonda gàstrica.


Tant les professionals de l’escola com l’alumnat estem molt i molt contents d’aquesta feina artesenal tan ben feta i elaborada amb tant d’afecte.

 

Aquest any, per celebrar la Mona, totes les biaules de l'escola han participat en el fantàstic concurs de Mones plàstiques i creatives.

Cada biaula ha dissenyat i creat una Mona que fos divertida, colorida, suau, sorprenent, reciclable i marinera. I aquestes qualitats, precisament, han sigut les categories per les quals han estat guadonades cada una d'elles. 

Felicitats a totes les biaules per la gran creativitat i imaginació a l'hora de realitzar totes aquestes Mones tan espectaculars! 

Aquest divendres 22 vam celebrar Sant Jordi a l'escola. L'equip d'educadores ens van deleitar amb una representació ben màgica de la Llegenda de Sant Jordi podent vivenciar els elements més característics d'aquesta tradició catalana posant especial atenció als seus protagonistes: el cavaller Sant Jordi, el drac, la princesa i la rosa. 

 

 

 

 

I durant l'última setmana d'abril, seguirem gaudint de la poesia tot celebrant una nova edició dels Jocs Florals de l'Arboç. 

 

Divendres 25 de març, a Movistar Centre de Plaça Catalunya de Barcelona, es va celebrar l'entrega dels IX Premios Romper Barreras on l'escola amb el seu Vídeo de Maneres i maneres, va guanyar el segon premi en la modalitat col·lectiva.