Aquest curs, per celebrar la Castanyada, ens hem reunit tots i totes al menjador on hem pogut tenir l'acompanyament musical de l'Anna Losantos, la nostra musicoterapeuta, a més a més de poder gaudir d'uns tallers d'experimentació amb temàtica de tardor. I, com a novetat dins d'aquesta festa tradicional catalana, hem pogut descobrir com en altres països, en aquesta ocasió ens hem centrat en Mèxic, com celebren ells aquest dia festiu, gràcies el treball d'unes aules que ens han muntat un racó temàtic en format photocall.   

 

Divendres 16 a la tarda-vespre, l'equip de l'escola va tenir una sessió formativa conduïda per la Mònica Recio, psicòloga col·laboradora de l'escola. Formacions com aquesta ajuda i reforça a l'equip per anar forjant i impregnant línies de treball conjuntes en la tasaca educativa en el nostre dia a dia.

 

Un any més, la Fira de Mataró junt amb l'Ajuntament, convida als i les alumnes de l'Arboç, de Les Aigües i usuaris de la Fundació el Maresme a poder gaudir d'un matí a les atraccions en el recinte firal. 

L'escola ofereix aquesta oportunitat a les famílies perquè siguin qui acompanyin als seus fills/es per aprofitar aquesta exclusivitat i gaudir-la en família.


 

 

Alumnat de l'Arboç ha pogut gaudir, un estiu més, del servei de respir familiar finançat per la FEPCCAT (programa subvencionat pel Departament de Drets Socials amb càrrec a l'assignació tributària del 0.7% de l'IRPF 2021). Enguany el servei s'ha portat a terme a les instal·lacions de l’Escola l’Arboç rebent el recolzament de l’AMPA l’Arboç. Aquest servei està enfocat a donar resposta a les inquietuds lúdiques d’infants i joves amb pluridiscapacitat, a la vegada que dona resposta a les seves necessitats assistencials i de benestar. És també un servei promotor de les relacions socials entre els propis infants i joves, així com de noves experiències vinculades amb l’entorn.

 

 

Aquest dissabte 28 de maig, en el pati de l'escola, l'AMPA Arboç va organitzar una magnífica festa de comiat i de graduació on els protagonistes principals van ser tot l'alumnat assistent, actuals i ex-alumnes, per celebrar que estem ja a les acaballes del curs 21-22. En un format de berenar-sopar, gaudint d'una tarda-vespre plena de sorpreses, diversió, emocions, sortejos i música en directe.  

Moltes gràcies AMPA per tota l'organització i muntatge de la Festa!!