El passat dijous 14 de desembre vam tenir una visita molt especial!

El patge de Ses Majestats els Reis Mags de l’Orient va passar el matí a l'escola. Era un patge molt amable que va fer entrega d’un magnífic pijama per cada un dels nens i nenes de l’escola per encàrrec de l'AMPA de l'escola gràcies a la col·laboració a mans de l'Emili de Massana que també ens va venir a visitar al llarg del matí.  

Alumnat i professionals agraeixen tant la visita del patge, així com el suport de l’AMPA i la col·laboració de “Massana”. A tots i a totes vosaltres us diem: 

Les aules de Bombers i Artistes han rebut la fantàstica col·laboració professional de la Marta Corral, mestra de teatre del centre de formació El Galliner de Girona, per anar polint l'obra de teatre que estan preparant per l'única funció que tindrà lloc el proper 19 de desembre a la sala gran de l'escola entorn a la temàtica del curs, les Arts Escèniques. 

 

Moltes gràcies Marta per haver vingut a compartir aqust matí a l'escola i ajudar-nos a millorar la nostra obra. 

Aquest dissabte 18 de novembre, s'han realitzat les Jornades Tècniques d'entitat sota el títol: El dol: acompanyament en les pèrdues al llarg de la vida".

80 professionals de diversos serveis de la Fundació han participat en aquestes jornades organitzades per la Unitat de Suport Tècnic. 

Entre les ponències, l'escola ha presentat el protocol del dol intern que una comissió de treball va estar treballant amb el suport de la Mònica Recio i materials obtinguts de la malètica pedagògica del CRP de Mataró. 

 

 

El passat 20 de novembre, a la sala de Plens de l'Ajuntament de Mataró, es va dur a terme la constitució del 9è. Consell d'Infants de la ciutat. Coincidint amb el Dia Universal dels Drets dels Infants i emmarcat dins de les accions entorn a Mataró Ciutat Amiga de la Infància 21-25, durant l'acte, es va projectar un vídeo fet i protagonitzat per nens i nenes de diferents escoles de Mataró on expliquen els drets universals de la infància. Una alumna de la nostra escola, va assistir a l'acte en representació dels seus companys d'aula que van participar en la projecció d'aquest video. 

 

 

Enllaç al vídeo on participem demanant el dret de tenir un autobús per poder anar de l'escola al centre de Mataró.

https://www.youtube.com/watch?v=4RTnkJ1E1uI

 

Enllaç a la notícia publicada al diari de Mataró: 

https://www.mataro.cat/ca/actualitat/noticies/2023/el-consell-d2019infants-tria-el-tema-de-la-millora-de-parcs-places-platja-i-patis-d2019escola-per-treballar-lo-durant-el-curs-2023-2024

Enguany l'aula de bombers inicia amb molta il·lusió el projecte d'elaboració d'una pàgina web. Per tal d'assolir aquest repte posarem a prova les  competències digitals i comunicatives (entre moltes altres!).

Cada dimarts l'alumnat de Bombers es transforma en redactor, traductor, periodista i dissenyador gràfic per fer aquesta pàgina web amb l'eina del GoogleSites.

Com tot això és una gran tasca, compten amb la col·laboració de l'alumnat de l'aula d'Artistes com a becari, que s'encarrega d'informar sobre notícies actuals. 

Aneu seguint totes les propostes i novetats que s'anirà publicant a la web del Bombers dins de la pestanya corresponent en la web de l'escola.

US HI ESPEREM!