Des de l'escola, volem agrair al taller de costura del CO Jaume Isern les tovalloletes especials, tan suaus, boniques i tan ben fetes que ens han cosit per l'alumnat que s'alimenta per sonda gàstrica.


Tant les professionals de l’escola com l’alumnat estem molt i molt contents d’aquesta feina artesenal tan ben feta i elaborada amb tant d’afecte.

 

Aquest divendres 22 vam celebrar Sant Jordi a l'escola. L'equip d'educadores ens van deleitar amb una representació ben màgica de la Llegenda de Sant Jordi podent vivenciar els elements més característics d'aquesta tradició catalana posant especial atenció als seus protagonistes: el cavaller Sant Jordi, el drac, la princesa i la rosa. 

 

 

 

 

I durant l'última setmana d'abril, seguirem gaudint de la poesia tot celebrant una nova edició dels Jocs Florals de l'Arboç. 

 

Divendres 25 de març, a Movistar Centre de Plaça Catalunya de Barcelona, es va celebrar l'entrega dels IX Premios Romper Barreras on l'escola amb el seu Vídeo de Maneres i maneres, va guanyar el segon premi en la modalitat col·lectiva. 

Aquest any, per celebrar la Mona, totes les biaules de l'escola han participat en el fantàstic concurs de Mones plàstiques i creatives.

Cada biaula ha dissenyat i creat una Mona que fos divertida, colorida, suau, sorprenent, reciclable i marinera. I aquestes qualitats, precisament, han sigut les categories per les quals han estat guadonades cada una d'elles. 

Felicitats a totes les biaules per la gran creativitat i imaginació a l'hora de realitzar totes aquestes Mones tan espectaculars! 

Arrel d'una donació que Bershka va concedir a la Fundació el Maresme arrel de projectes presentats, un dels quals va ser el de trones posicionadores per alumnat de l'escola. Gràcies a donacions com aquestes, ens ajuden a anar aconseguint nous materials per poder millorar tant el confort com la qualitat de l'atenció al nostre alumnat.  Per això, des de l'escola, agraïm enormement totes aquestes iniciatives que, empreses com Bershka, fan.