Divendres 16 a la tarda-vespre, l'equip de l'escola va tenir una sessió formativa conduïda per la Mònica Recio, psicòloga col·laboradora de l'escola. Formacions com aquesta ajuda i reforça a l'equip per anar forjant i impregnant línies de treball conjuntes en la tasaca educativa en el nostre dia a dia.

 

Alumnat de l'Arboç ha pogut gaudir, un estiu més, del servei de respir familiar finançat per la FEPCCAT (programa subvencionat pel Departament de Drets Socials amb càrrec a l'assignació tributària del 0.7% de l'IRPF 2021). Enguany el servei s'ha portat a terme a les instal·lacions de l’Escola l’Arboç rebent el recolzament de l’AMPA l’Arboç. Aquest servei està enfocat a donar resposta a les inquietuds lúdiques d’infants i joves amb pluridiscapacitat, a la vegada que dona resposta a les seves necessitats assistencials i de benestar. És també un servei promotor de les relacions socials entre els propis infants i joves, així com de noves experiències vinculades amb l’entorn.

 

 

Aquest dissabte 28 de maig, en el pati de l'escola, l'AMPA Arboç va organitzar una magnífica festa de comiat i de graduació on els protagonistes principals van ser tot l'alumnat assistent, actuals i ex-alumnes, per celebrar que estem ja a les acaballes del curs 21-22. En un format de berenar-sopar, gaudint d'una tarda-vespre plena de sorpreses, diversió, emocions, sortejos i música en directe.  

Moltes gràcies AMPA per tota l'organització i muntatge de la Festa!!

Un any més, la Fira de Mataró junt amb l'Ajuntament, convida als i les alumnes de l'Arboç, de Les Aigües i usuaris de la Fundació el Maresme a poder gaudir d'un matí a les atraccions en el recinte firal. 

L'escola ofereix aquesta oportunitat a les famílies perquè siguin qui acompanyin als seus fills/es per aprofitar aquesta exclusivitat i gaudir-la en família.


 

 

Arrel d'una proposta que ens arriba de la família d'un alumne de l'escola, diferents aules ha participat en una petita col·laboració amb l’Hospital Santa Caterina de Salt (Girona).

Aquesta activitat col·laborativa ha estat emmarcada dins de la celebració de “Temps de Flors” de Girona i el dia mundial de la higiene de mans. 

La proposta de l'escola ha estat enviar un mural de flors fetes estampant les mans dels nens/es perquè fos penjat a l’Hospital Santa Caterina.

El passat 3 de maig, l’Anna, l'infermera del Santa Caterina va venir a recollir les flors i ens va obsequiar amb gel hidroalcohòlic per l’escola i unes piruletes per qui en volgués.

Estem molt contentes de poder fer xarxa amb altres entitats tot participant d'iniciatives com aquesta. 

Aquí teniu una petita representació de totes les participacions que s’han fet.

 

https://www.youtube.com/watch?v=yK78PPpOHR0