Avui la Mercè, terapeuta ocupacional del Centre d'Ajudes Dinàmiques Quvitec, ha vingut a l'escola i ens ha obsequiat amb un parell de coixins de posicionament infantil antiescares que de ben segur que les nostres fisioterapeutes en trobaran un bon ús. 

 

Moltes gràcies Quvitec per aquest obsequi!!!

 

 

El divendres 19, representants de la comunitat educativa de l'escola van anar a la presentació de l’11è. Conte d’en Santi “No ho puc evitar”.

Alumnat, professionals i una mare d'un alumne van gaudir d’aquesta activitat compartint aquesta màgica estona junt amb altres escoles de la ciutat.

Tot escoltant i ballant la cançó d'enguany, es va poder gaudir del conte i fins i tot van ser protagonistes en una entrevista des de l'equip de comunicació de l'entitat.

Des de l'escola, felicitem a les actrius i actors de la representació del nou conte d'en Santi. 

 

 

Enllaç a la notícia més extensa publicada a la web de la Fundació El Maresme.

 

Donem les gàcies al suport econòmic de l'AFA de l'escola que facilita el transport de les sortides. 

Notícia elaborada amb l’alumnat dins activitat llenguatge:

AVUI DIMECRES 3 D’ABRIL HA VINGUT A L’ESCOLA UN NOI QUE ES DIU JAVI AMB EL SEU PAPA I LA SEVA MAMA.

EN JAVI QUAN ERA PETIT VENIA A L’ESCOLA.

LI HEM FET MOLTES PREGUNTES.

EN JAVI ENS HA DIT MOLTES COSES DEL CENTRE ON ESTÀ: FAN MUSICOTERÀPIA, ESCOLTA MÚSICA, FAN FESTES, TÉ MOLTS AMICS.

NOSALTRES HEM ESTAT CONTENTS.

 

El passat dilluns 8 d'abril el propietari i gerent de la distribuïdora de material d'ortopèdia Rehagirona, Jordi Gispert, junt amb l'assessora Sara Raposo van venir a l'escola a fer una donació en format regal del material ortopèdic Headaloft perquè l'equip de fisioterapeutes de l'escola el puguin provar i fer ús amb alumnat de l'escola. També va venir el creador d'aquest material, el senyor Ben Cohen, el qual va poder fer una explicació més tècnica del material regalat.  En el següen enllaç podem veure el material especificat en la pàgina web de Rehagirona. https://www.rehagirona.com/products/reposacabezas-head-aloft/.

L'escola dona les gràcies aquestes iniciatives que permeten que centres com el nostre pugui gaudir de materials novedosos per poder fer valoracions, proves entre altres  usus terapèutics.  

 

 

 

Comencem el 3r trimestre amb 2 interessants notícies.

  • Estrenem Fibra a la Sala multisensorial de l'escola gràcies a la col·laboració de l'AFA.
  • Ha arribat l'entrega dins del programa de materials d'aules vivencials per a les escoles d'educació especial de Catalunya provinent dels fons europeus Next Generation, entre aquests materials: 2 comunicadors de veu; 4 notebooks; 3 tauletes amb protectors de pantalla i fundes; 22 comunicadors Steps; 16 ratolins adaptats; 5 rastrejadors oculars; 2 panells de llum; 3 temporitzadors visuals; 16 commutadors grans. I pendent d'arribar 2 auriculars amb micro.