Dissabte 19 d'octubre, a l'escola es va celebrar una gran festa per divulgar de forma divertida i lúdica receptes vistoses i nutritives però aptes per a persones amb disfàgia, un trastorn comú entre el nostre alumnat. L'acte va arrencar sota la batuta dels Comediants els quals ens van oferir un espectacle molt participatiu i divertit ple d'aliments, colors i música. Posterorment, en el menjador de l'escola, es van poder tastar 5 d'aquestes recpetes cuinades i adaptades per persones amb dificultats de deglusió, les quals van ser de l'agrat de tot els presents. 

Clica aquí pèr veure un petit resum

 

El passat 23 de maig, vam tenir la visita del director d'Engineering LAB de Between Technology, el sr. Manel Juncosa, amb l'esperit de conèixer possibles necessitats perquè, des del seu departament, a través de tasques de voluntariat, poguessin donar un cop de mà. 

Amb aquesta voluntat, la Nuri i la Marina, el van acompanyar fent un tour per aules de l'escola on van anar trobant-se amb diferents alumnes els quals van mostrar-li activitats que feien i com les duien a terme.  

Des de l'escola, agrair la iniciativa d'aquesta empresa en venir a conèixer-nos i intentar establir col·laboracions a través del seu espais de voluntariat.  

El proper diumenge dia 2 de juny us esperem a la IV Caminada que organitza l'AMPA de l'escola l'Arboç. Un any, pares, mares, familiars, treballadors de la Fundació el Maresme es coordinen per assolir el triple objectiu: passar una bona estona amb amics, familiars i companys; fer una activitat saludable en un fantàstic marc paisatgístic com és el Passeig Marítim de Mataró i, per últim, però per als i les alumnes de l'Arboç, molt important, aconseguir fondos per poder continuar oferint activitats específiques i aconseguir nous materials per a tots ells i elles. 

 

T'esperem!!!!!!!

 

 

Recorda a anotar-ho a l'agenda!!!

2 de juny 

a les 9:30

Passeig del Callao