El passat dijous dia 26 de gener, la comissió de texturització i la infermera de l'escola va realitzar una vista a les instal·lacions de SERHS Food per conèixer de primra mà i amb més profunditat el funcionament de la línia freda del càtering de l'escola. 

Sara Benavent (Gerent de zona del grup Serhs), la Lourdes Puig (nutricionista grup Serhs), la Gemma (nutricionista grup Serhs) i la Marta (nutricionista grup Serhs) van ser qui van van acompanyar a la visita guaida per en Josep Marlet Oliveras, director industrial.

Serhs Food, és una petita empresa, dins del que són les indústries alimentàries. Tenen una molt bona organització, amb diferents espais on es realitzen diferents activitats. Van veure com reben el producte i el classifiquen; després hi ha tot el seguit de “cuines”, qui treballen els diferents productes.Seguidament hi ha la part d’embalatge i finalment l’última cocció a la màquina de pasteuritzar.

Tant els espais com el personal segueixen unes normes d’higiene estrictes i estandarditzades.

Durant la visita es va poder veure les càmeres refrigerants, així com el magatzem. Les marques amb les que treballen són conegudes i els materials utilitzats són el més sostenible possible, donada la normativa i els costos.

L'equip que va realitzar la visita va tenir una opinió molt positiva de la visita; va ajudar a entendre com funciona el procés en un càtering de línia freda. 

 


Des de l'escola hem celebrat un any més el dia de la Pau. 

Aquesta vegada, ens hem reunit a la sala del menjador i hem visionat un conte sensorial "La fada de la Pau", creat expressament per aquest dia. 

El conte ha anat acompanyat d'estímuls visuals perquè arribés a tot l'alumnat. I per deixar una mostra artística del dia, cada alumne/a ha  pintat un cor, amb els que hem fet un mural construint un cor encara més gran entre els de tots i totes. 

 

Muntatge de la festa

Iniciem l'últim mes de l'any i abans d'arribar Nadal, a les darreres setmanes del trimestre, a l'escola realitzarem les tradicionals activitats nadalenques.

 

  

Avui dimarts hem fet cagar els Tions de l'escola. Com que els hem alimentat tan i tan bé ens han portat:

  • 2 radiocassets per a posar-nos la música amb la caixa de connexions, un altre que ens permetrà gravar cassets,
  • un aparell de música gran,
  • unes peces per a poder fer servir a la taula de llums 
  • un triangle adaptat per a fer música.

Agraïm a l'AMPA de l'escola que ens hagi ajudat a alimentar-los.

 

Avui dimecres 9 de novembre, l'espai polivalent del menjador de l'escola s'ha transformat per poder oferir l'espectacle Cuida'l de la companyia Fes-t'ho Com vulguis.

Aquest espectacle ha estat ple d'art: música, llum i color. Per poder-ho gaudir millor, s'han realitzat 2 passis perquè tot l'alumnat de l'escola podés disfrutar de més a la vora tot el que l'espectacle ens oferia. 

 

 

Aquesta activitat s'ha pogut dur a terme gràcies el suport de l'AMPA i l'Ajuntament de Mataró.