vídeos

Us compartim la Nadala que vam fer arribar a TV Mataró per felicitar les Festes de Nadal de part de tota l'escola, i la qual es va emetre el 04/01 i el 05/01. A més, la Diada de Reis es va emetre una marató de Nadales.

Tot això ho podreu trobar a https://mataroaudiovisual.cat/ .

Esperem que us agradi!!

Clica la imatge per veure el vídeo

Nadala TV Mataró

 

Aquest matí, en el hall de l'Arboç, hem tingut una visita molt màgica. El pare Noël ha vingut per passar una estona amb tots els i les alumnes de l'escola i donar-los uns regals molt especials.

Cada biaula, de manera esglaonada, ha tingut el seu moment per estar amb el pare Noël, fer-se fotos i rebrent els regals. Un matí ple de màgia i emocions. 

CLICA AQUÍ

 

Gràcies AMPA l'Arboç per poder fer realitat aquest matí tan màgic.

Aquesta és la Nadala que l'escola l'Arboç ha fet per dir-vos Bon Nadal i Feliç Any Nou 2021. Els dies 25, 26 i 27 de desembre ha estat passant-se per Televisió de Mataró. 

Clica aquí per veure el vídeo!

No us perdeu les Nadales que han preparat cada biaula per aquest Nadal 2021!

 

Clica sobre el dibuix de la biuala que vulguis veure.

           

 

 

 

 

         

 

 

  jardinersreporters.jpg

Després de 17 a l'escola, la cristina, la nostra infermera, es jubila!

Tot i les circumstàncies actuals que no ens permeten poder fer una festa de comiat tots junts al menjador, hem volgut fer-li un comiat com es mereix. La tecnologia ens ha permès poder estar tots junts al seu costat per poder-la despedir amb el carinyo i escalf que ens caracteritza.

Clica aquí per veure un resum de la festa