Ràtio: 0 / 5

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 

La setmana del 8 al 12 de Maig, les aules de Cuiners i Mariners van treballat l’estimulació dels sentits amb el tema de Sant Ponç.

Primerament, van anar a l’hort de l’escola, a la part de plantes medicinals. Van mirar, tocar i olorar herbes aromàtiques.

Van poder experiemtar amb fulles suaus i d’altres rugoses; tiges i troncs petits que punxaven; branques petites amb les que es podia fer pessigolles. Van poder veure que la farigola i el romaní, fan olor però rasquen.

Les olors eren diferents però totes agradables. La menta donava sensació de frescor, l’alfàbrega tenia una olor forta i l’espígol, en canvi tenia una olor agradable.

Quant als colors, la camamilla tenia floretes petites i blanques i el poliol les tenia liles com l’espígol.

Es va recollir unes quantes herbes per portar-les cap a les aules. 

Un altre dia, es va fer massatges relaxants amb pindes i oli amb olor d’espigol.

El dia que es va anar a la sala multisensorial, es van visionar paisatges del camp experimentant sensacions de frescor de l’aire amb el ventilador.

Finalment, es va tocar tot de llavors d'espígol i es van omplir unes bossetes per portar a casa i perfumar els armaris.

 

Clica aquí per veure el mutatge del recull de les activitats.