Ràtio: 0 / 5

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 

El passat 1 de març l’alumnat de l’aula de 3r B de l’escola Joan Sanpera i l’aula dels Inventors de l’Escola d’EE l’Arboç vam fer un meet per conèixer-nos una mica millor i compartir aprenentatges. 

L’alumnat de 3r B van poder preguntar alguns dubtes als companys i companyes de l’Arboç. L'aula d'invenors va estar contenta de poder explicar que a l’escola tenim una infermera i que estaven aprenent moltes coses relacionades amb salut. La infermera, que també estava present, va poder explicar alguna de les tasques que fa a l’escola. 

L’alumnat del Sanpera van explicar quins animals es poden trobar en els diferents ecosistemes. S’ho van preparar molt bé escollint les imatges més adequades per mostrar cada hàbitat i ensenyant símbols widgit de cada un dels animals. Per tal que els companys i companyes de l’Arboç tinguessin temps de buscar els pictos en els seus plafons, els nens i nenes de 3r B van anar explicant-ho a poc a poc i amb molta claredat. 

En Leo, que els divendres és alumne del CEIP Joan Sanpera de les Franqueses del Vallès, va estar molt i molt content d’aplegar a tots els seus companys i companyes de les 2 escoles en una activitat conjunta a través de videconferència. 

Grans i petits estem molt contents i contentes d’aquesta experiència. Anteriorment, ja havíem pogut fer altres trobades via meets, però aquesta vegada ha estat molt especial i enriquidora. 

 

 

Clica aquí per veure un recull de l'activitat