El divendres 12 de novembre, les aules de Reporters i Jardiners van realitzar una activitat especial per tal de seguir treballant La Tardor.

Reunint-se a una aula i amb la pantalla interactiva i l’ordinador es van connectar amb la mare d’en Tomy, un dels alumnes de l'aula de reporters, l'Amorina per seguir una recepta de taronja amb xocolata, queella anava mostrant des de casa seva i reporters i jardiners anaven seguint des de l'escola. 

Ha agradat molt poder connectar amb una família de l'aula i compartir aquesta estona.

Durant l’activitat, es va poder tocar, olorar, tastar, experimentar  primer amb les taronges i després amb la xocolata (sencera i líquida).

Durant el procés d’elaboració, ha agradat tocar les taronges senceres, descobrir que eren suaus i algunes toves, que es podien aixafar i, tal i com explicava l’Amorina, que tenien molt de suc. Es van obrir tot esquitxant perquè eren molt sucoses. Es van olorar i tastar-ne, el suc  i també aixafar-les veient que eren llefiscoses.

 

Seguidament, van agafar la xocolata sencera, la van mirar, tocar i olorar. Un cop escalfada, van experimentar amb la xocolata calenta i desfeta. A molts dels dels reporters i jardiners els ha encantat el seu gust.

 

Finalment aguantant  la mitja lluna de taronja amb la mà, s'ha sucat dins d’un bol de xocolata desfeta. Quina sensació!!!! D’altres, accionant el commutador per tal de fer anar el braç articulat amb el got giratori i així poder fer caure la xocolata a  sobre de les taronges.

 

Així, ben bruts de mans i cara s'ha pogut gaudir molt d'aquesta activitat compartida entre família i escola gràcies a la gran pantalla interactiva.

.

 

Aquesta activitat està emmarcada dins del projecte “Ventana interactiva al mundo” amb el suport de la Fundació Mapfre.